Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk

Bent u op zoek naar een schilder in Epe omdat uw kozijnen en deuren aan een nieuwe laag verf toe zijn? Of bent u binnen toe aan een nieuw kleurtje? Dan bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het juiste adres! Voor topkwaliteit schilderwerk met 3 tot 5 jaar garantie, neemt u direct contact op en vraagt u een vrijblijvende offerte aan.

Diensten van onze schilder in Epe

Als schilder in Epe gaan we zeker niet alleen aan de slag met het standaard buitenschilderwerk van uw gevel. U kunt ons namelijk voor nog veel meer klussen inschakelen. Wilt u uw muren binnen bijvoorbeeld laten voorzien van een nieuw kleurtje, of wilt u uw wanden laten behangen met glasvezelbehang en het laten schilderen? Wij verzorgen het voor u. Ook voor het witten van het plafond, het sauzen van uw muren en nog veel meer andere klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Schakel onze schilder in Epe in voor:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk
Toni Schildersbedrijf
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

 • Niets dan lof voor Tony en zijn vakmensen, superstrak geschilderd vriendelijke vakmensen, mooi stucwerk en keurig afspraken nagekomen. Heeft u een schilder nodig huur Tony en zijn mannen in en het word een perfect afgewerkte klus.

  L. Foekie

Profiteer van leuke korting in Epe

Zijn niet alleen uw kozijnen aan een nieuwe laag verf toe, maar ook die van de buren? Profiteer dan van onze burenkorting! De schilder gaar in Epe bij jullie beide aan de slag met 10% korting. Zo zien beide panden er weer prachtig en gelijk uit, voor een scherpe prijs. Een andere kortingsactie die we aanbieden is de winterkorting. Laat de schilderwerken in de wintermaanden uitvoeren, en ontvang 20% korting op de standaard prijs. Neem contact op voor meer informatie over de werkzaamheden die de schilder bij u in Epe uit komt voeren, en vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Waarom u kiest voor Toni Schildersbedrijf

Al jarenlang gaan we dagelijks aan de slag met het leveren van topkwaliteit schilderwerk in Epe en de omgeving. Bij ons werken enkel vakschilders met passie voor hun werk. Onze schilder levert in Epe altijd topkwaliteit werk, dat kunnen we garanderen. Daarom krijgt u op onze werkzaamheden garantie. Voor buitenschilderwerk is dat 3 jaar, en voor binnenschilderwerk 5 jaar.

Toni Schildersbedrijf

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor een vrijblijvende offerte voor een schilder in Epe, neemt u eenvoudig contact met ons op. Laat een bericht achter via het contactformulier, bel 085-4017190 of stuur een mail naar info@tonischildersbedrijf.nl. Onze schilder komt in Epe snel bij u langs.