Schilder in Hardenberg

Als u op zoek bent naar een schilder met ervaring, dan bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het goede adres. Wij leveren onze diensten voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Om onze klanten een zo hoog mogelijke kwaliteit te bieden, gebruiken wij de beste materialen. Verder wordt het schilderwerk gedaan door goed opgeleide ervaren schilders. Iedere schilder die bij ons in dienst zit, heeft een uitstekende opleiding achter de rug. Ook hebben onze schilders passie voor het schilderwerk en geen 9-tot-5 mentaliteit. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het schilderen van wanden, plafonds en kozijnen, renovaties en spuitwerk. Met 10 jaar ervaring is geen enkel schilderwerk voor ons te veel.

Diensten

Naast het verzorgen van binnen- en buitenschilderwerk kunt u bij Toni Schildersbedrijf ook terecht voor een totaalrenovatie van uw woning of bedrijfspand in Hardenberg. U wordt volledig ontzorgt en bent verzekerd van uitsluitend vakwerk bij al onze diensten. Een compleet overzicht van de diensten die wij aanbieden:

Buiten schilderwerk door Toni Schildersbedrijf in Hardenberg

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Particulier en zakelijk schilderwerk in Hardenberg

Wij garanderen een top resultaat voor uw woning of pand, zowel particulier als zakelijk. De bedrijven die ons inhuren zeggen vaak dat ze onze ‘no nonsense’ werkwijze waarderen. Ons schilderwerk gaat lang mee. Bovendien hanteren wij scherpe prijzen en leuke kortingen. Zo kunt u als u samen met de buren het schilderwerk tegelijkertijd laat uitvoeren 10% korting krijgen! Zo ziet uw buurt in Hardenberg er binnen de kortste keren weer mooi uit. Als u hier meer over wilt weten, kunt u ons gerust bellen of mailen. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Garage schilderen door Toni Schildersbedrijf in Hardenberg

Schildersbedrijf in regio Hardenberg met 10 jaar ervaring?

Toni Schildersbedrijf heeft enkel vakmensen in dienst en die schilders hebben passie voor het werk dat ze doen. Schilderwerk, renovaties, kozijnen, binnen of buitenschilderwerk, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het al eens uitgevoerd. Dat is het resultaat van 10 jaar ervaring. Naast hoge kwaliteit verzekeren wij onze klanten van duidelijke communicatie. U zult bij ons nooit voor verrassingen komen te staan. Wij staan garant voor het werk dat wij leveren met:

 • 5 jaar garantie op binnenschilderwerk
 • 3 jaar garantie op buitenschilderwerk

Verder rekenen wij ook geen voorrijkosten. We zijn erg flexibel en denken graag met u mee over de juiste aanpak.

Vraag een offerte aan bij Toni Schildersbedrijf in regio Hardenberg

Heeft u een schildersbedrijf nodig voor schilderwerk of andere diensten die wij leveren? Schroom dan niet en neem contact op met ons. Dit doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ook bellen naar 085-4017190 of een mail sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl. Toni Schildersbedrijf is de schilder die in Hardenberg bij u aan de slag gaat!

Zolder schilderen door Toni Schildersbedrijf in Hardenberg