Veelzijdige schilder in Steenwijk? Toni Schildersbedrijf!

Een vakkundige schilder bij u in de buurt nodig? Zoek niet verder! Toni Schildersbedrijf levert een totaalpakket aan diensten op het gebied van schilderwerk en meer. Bij Toni Schildersbedrijf kunt u rekenen op top kwaliteit. Zo werken wij met de allerbeste materialen, waardoor u verzekerd bent van een langdurige oplossing. U kunt voor schilderwerk in regio Steenwijk bij ons terecht voor muren, plafonds, deuren, kozijnen, schuren en meer. Wij leveren schilderwerk diensten voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Naast onze schilderwerk diensten kunt u ons ook inzetten voor renovatie. Door ons vakkundige schilderwerk weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand in Steenwijk voor langere tijd beschermd zal zijn. Heeft u een klus voor ons? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Diensten

Naast het verzorgen van binnen- en buitenschilderwerk kunt u bij Toni Schildersbedrijf ook terecht voor een totaalrenovatie van uw woning of bedrijfspand in Steenwijk. U wordt volledig ontzorgt en bent verzekerd van uitsluitend vakwerk bij al onze diensten. Een compleet overzicht van de diensten die wij aanbieden:

Toni schildert buiten in steenwijk

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Schildersbedrijf voor particulieren en bedrijven

Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven. Vaak zeggen bedrijven over de samenwerking met Toni Schildersbedrijf dat ze ‘no nonsense’ werkwijze van onze schilder waarderen. We zijn namelijk een betrouwbare schilder. We zijn transparant en hebben geen 9-tot-5 mentaliteit. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien kunt u bij ons profiteren van leuke acties. Zo hebben wij voor schilderwerk in  Steenwijk de burenkorting. U krijgt dan 10% korting als u en een van uw buren tegelijkertijd uw huis laten schilderen. Zo heeft u beiden binnen de kortste tijd een mooie gevel voor een voordelige prijs. 

Binnen schilderwerk door Toni Schildersbedrijf in Steenwijk

Schilderwerk met 3-5 jaar garantie

Bij Toni Schildersbedrijf hebben we al meer dan 10 jaar ervaring in schilderwerk, renovaties en meer. We hebben uitsluitend de beste schilders in dienst die passie hebben voor hun werk. Elke schilder van Toni Schildersbedrijf is opgeleid tot vakspecialist en denkt te allen tijde met u mee. Verder gebruiken wij voor ons schilderwerk en voor onze andere diensten de beste materialen. Daarom staan we ook garant voor ons werk. Zo heeft u bij ons standaard 5 jaar garantie op binnenschilderwerk en 3 jaar garantie op buitenschilderwerk. Onze schilder zal alle afspraken helder communiceren en denkt graag mee bij elke stap.

Vraag direct een offerte aan in Steenwijk

Wilt u meer informatie of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? U kunt ons schildersbedrijf in Steenwijk makkelijk inschakelen door een berichtje te sturen via het contactformulier op deze website. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan 085-4017190. Voor een veelzijdige schilder in Steenwijk kunt u terecht bij Toni Schildersbedrijf.

Toni Schildersbedrijf buitenschilderwerk in Steenwijk