Expert schildersbedrijf in Olst en omgeving

Toni Schildersbedrijf voert al 10 jaar hoge kwaliteit werkzaamheden uit in Olst en omgeving. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Onze schilders zijn goed opgeleid, professioneel en gebruiken de beste materialen om de klus te klaren. Maar belangrijk is dat we ons schilderwerk en andere diensten met passie uitvoeren. Wij willen dat uw woning of pand er tip top uit komen te zien. Naast schilderwerk voor binnen- en buitenshuis, kunt u ook bij ons terecht voor uitvoerig advies. We beantwoorden graag uw vragen over schilderwerk en denken met u mee over een effectief stappenplan. Wilt u weten wat wij voor uw woning of pand kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Diensten

Naast het verzorgen van binnen- en buitenschilderwerk kunt u bij Toni Schildersbedrijf ook terecht voor een totaalrenovatie van uw woning of bedrijfspand in Olst. U wordt volledig ontzorgt en bent verzekerd van uitsluitend vakwerk bij al onze diensten. Een compleet overzicht van de diensten die wij aanbieden:

Raamkozijn schilderen met steiger door Toni Schildersbedrijf in Olst

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Werkzaamheden die de schilder in Olst uitvoert

In Olst gaan we aan de slag met het uitvoeren van verschillende opdrachten met betrekking tot schilderwerk. Hierbij kunt u denken aan het schilderen van deuren en kozijnen, het sauzen van muren en het witten van plafonds. Naast schilderwerk voeren wij ook renovatiewerkzaamheden uit. Zo kunt u ons inschakelen voor het herstellen van houtrot en behang. Om u een beeld te geven van ons schilderwerk en andere werkzaamheden, hebben we hier een aantal diensten opgesomd:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk

Weet u niet precies wat voor schilderwerk of andere werkzaamheden uw woning of pand nodig heeft? Schroom dan niet om even contact op te nemen met Toni Schildersbedrijf in Olst. Onze schilder denkt graag met u mee!

Garagedeur bespuiten door Toni Schildersbedrijf in Olst

Garantie, kwaliteit en hoogwaardige dienstverlening

Als schildersbedrijf in Olst en omgeving zijn wij de afgelopen 10 jaar dagelijks aan de slag gegaan met verschillende schilderklussen en andere werkzaamheden. De schilders die bij Toni Schildersbedrijf in Olst werken, hebben een ruime ervaring, zijn goed opgeleid en weten met elke schilderklus wel raad. Daarnaast zijn wij als schildersbedrijf transparant in onze communicatie en hanteren wij een ‘no nonsense’ werkwijze. Van onze schilder hoeft u geen 9-tot-5 mentaliteit te verwachten. Wij komen onze afspraken na en staan garant voor het schilderwerk en de andere werkzaamheden die wij uitvoeren. Zo kunt u bij ons verwachten dat wij voor binnenschilderwerk 5 jaar garantie bieden en voor buitenschilderwerk 3 jaar. Bovendien bieden wij vaak kortingsacties aan voor schilderwerk en andere diensten. Als u bijvoorbeeld samen met de buren een schilder inhuurt, krijgt u van ons 10% korting. Zo hebben we in korte tijd heel Olst weer mooi, fris en netjes.

Vrijblijvende offerte voor schilderwerk

Heeft u vragen over schilderwerk of andere werkzaamheden die wij leveren? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Vul daarvoor hier op de site het contactformulierin. U kunt ons ook bellen via 085-4017190 of een mail sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl. Toni Schildersbedrijf in Olst gaat graag voor u aan de slag!

Dak schilderen olst schilder