Schilder nodig in omgeving Wapenveld?

Is uw pand toe aan een opknapbeurt, maar heeft u zelf geen zin in om dit zelf te doen? Dan zit u bij Toni Schildersbedrijf in regio Wapenveld op het juiste adres. Onze schilders hebben jarenlange ervaring op het gebied van diverse schilderwerken en zijn erg goed opgeleid om een mooi resultaat aan u op te kunnen leveren. Bij Toni Schildersbedrijf in regio Wapenveld kun je terecht voor verscheidene schilderwerken. Uw pand oogt het mooist door onze aanpak, omdat we met hoogwaardige kwaliteit materialen werken. Ook doen we binnen- en buitenschilderwerk. Mocht je nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Diensten

Naast het verzorgen van binnen- en buitenschilderwerk kunt u bij Toni Schildersbedrijf ook terecht voor een totaalrenovatie van uw woning of bedrijfspand in Wapenveld. U wordt volledig ontzorgt en bent verzekerd van uitsluitend vakwerk bij al onze diensten. Een compleet overzicht van de diensten die wij aanbieden:

Onderhoudsabonnement Toni Schildersbedrijf Wapenveld

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Voor particulieren en bedrijven

Toni Schildersbedrijf in regio Wapenveld is er voor iedereen, of u een particulier bent of voor uw bedrijf komt. Wij helpen u graag! Onze klanten vertrouwen op onze schilderwerk service, omdat we altijd onze afspraken nakomen. Wij vinden net zoals u transparantie erg belangrijk! Daarnaast hebben we geen 9-tot-5 mentaliteit, wat betekent dat onze schilders pas tevreden zijn als u ook tevreden bent over het schilderwerk eindresultaat. Klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plek! Bovendien worden er transparante vaste prijzen gehanteerd, wat betekent dat u altijd op de hoogte bent van hoeveel u precies betaalt. U betaalt bij ons nooit teveel en voorrijkosten nemen wij voor onze rekening! Ten slotte, hebben we een aantal keren in het jaar speciale acties lopen, waardoor u op bepaalde momenten nog eens voordeliger uitkomt! Daarvan kunt u alleen maar profiteren!

Trappen schilderen door Toni Schildersbedrijf in Wapenveld

Schilder van Toni Schildersbedrijf regio Wapenveld?

Een schildersbedrijf inschakelen als Toni Schildersbedrijf in regio Wapenveld is erg handig. Het neemt u veel werk uit handen! Naast het feit dat het u veel tijd bespaart is het ook fijn dat het eindresultaat erg goed is, doordat onze schilders jarenlange ervaring hebben in diverse schilderwerken. U hoeft niet te twijfelen aan ons schilderwerk eindresultaat! Bovendien maken onze schilders gebruik van hoog kwalitatief duurzame materialen, waardoor uw pand perfecter oogt! Daarnaast houden we aan onze afspraak en zijn we transparant. Ook hanteren we vaste tarieven, dus u weet altijd hoeveel u moet betalen. Van onverwachte kosten is geen sprake van. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met Toni Schildersbedrijf in regio Wapenveld.

Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen!

Is uw pand toe aan renovatie en wilt u graag hulp ontvangen van een van onze schilders? Neem dan contact op met Toni Schildersbedrijf in omgeving Wapenveld en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085-4017190 of door een mail te sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl.U kunt het ook via de website doen via contactformuliercontactformulier. Hier kunt u wat gegevens achterlaten en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Toni Schildersbedrijf buitenschilderwerk Wapenveld