blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Bepaal vooraf

Goede voorbereiding voorafgaand aan elke klus

Bij Toni Schildersbedrijf kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor elke klus, ongeacht of het gaat om verven, behangen, glaszetten of renoveren. Hierbij is het handig als u rekening houdt met de volgende punten:

Oppervlakte

De oppervlakte van de wanden en/of plafonds is leidend in de prijsberekening voor uw offerte. Des te preciezer u de afmetingen aanlevert, des te nauwkeuriger de prijsopgave in uw offerte. Zo voorkomt u eventuele verrassingen in prijs. U kunt hiervoor bij ons een indicatie aanleveren van het aantal vierkante meters (m2) dat geverfd moet worden. Mocht achteraf blijken dat de oppervlakte wat groter of kleiner uitvalt dan u heeft aangegeven, dan wordt het verschil uiteraard verrekend in de prijs.

Tips voor het berekenen van oppervlakte

  • De totale oppervlakte van uw wanden berekent u door de totale lengte van uw wanden te vermenigvuldigen met de hoogte van uw plafond. Let op dat u meet van de vloer tot aan het plafond. Neem de hoogte van eventuele plinten en plafondlijsten mee in uw berekening.
  • De oppervlakte van uw plafond is nagenoeg gelijk aan de vloeroppervlakte. Meet hiervoor de lengte x de breedte van elke ruimte + eventuele losse stukken voor een benadering van uw plafond oppervlakte!
  • Meet per verdieping apart de hoogte van uw wanden! Deze kan namelijk nog wel eens verschillen.
  • Wenst u een nauwkeurige offerte voor lakwerk (ramen, deuren en alle houtwerk)? Stuur ons dan een of meerdere foto’s per email of Whatsapp. Op basis van deze foto’s kunnen wij een offerte maken met indicatieprijs.

Ondergrond

De ondergrond waarover geverfd moet worden speelt een belangrijke rol. Afhankelijk van de ondergrond zijn namelijk verschillende soorten verf noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan houtverf of betonverf. Niet elke verf kan direct op uw bestaande ondergrond aangebracht worden. Als dit wel gebeurt kan de verf mogelijk loslaten! Onze schilders kunnen u het beste uitleggen welke ondergrond u heeft en bepalen wat voor soort verf het best gebruikt worden.

Afdekking

Om uw vloeren te beschermen tegen schade en vuil is het noodzakelijk om deze af te dekken. Hiervoor gebruiken professionele schilders materiaal als stucloper, zeil, plastic of kleed (afhankelijk van de situatie. U hoeft zelf niks af te dekken, dit doen onze schilders gratis.

Reparatiewerk

Zitten er nog gaten in uw muren? Geef dit aan bij de schilder en ga deze niet zelf vullen. Wij zullen tijdens de werkzaamheden alles goed nalopen en waar nodig gaten plamuren en glad maken. Zo weet u zeker dat de gaten secuur gevuld zijn en de schilder geen extra tijd en geld in rekening hoeft te brengen voor het opnieuw moeten plamuren.

Steigerwerk

Heeft u hoge muren of plafonds? Vanaf 3 meter hoog is het noodzakelijk om met steigers te werken. Wij hebben verschillende steigers in bezit en hiervoor hoeven jullie geen extra kosten te betalen.

Heeft u alle voorbereidingen al klaar? Bel dan Toni Schildersbedrijf voor uw klus. We hebben met onze verf al vele klanten gelukkig gemaakt in en om regio Zwolle. Ook geven wij wel 5 jaar garantie op al uw binnenschilderwerk (ook met de Airless Hogedrukspuit). Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of advies bij uw schilderklus, belt u met 085-4017190.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.