Binnen- en buitenschilder in Almelo

Bent u op zoek naar een schilder in Almelo om uw buiten- of binnenschilderwerk te laten vervangen? Of heeft u last van houtrot in delen van uw kozijnen en deuren? Dan bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het goede adres. Wij zijn dagelijks actief in Almelo als schilder en leveren schilderwerk van hoge kwaliteit, inclusief garantie. Ook kunt u bij ons terecht voor werkzaamheden als stucen en behangen. Schakelen u en uw buren ons samen in? Dan profiteert u van een flinke korting.

Een veelzijdige schilder in Almelo

Als schilder in Almelo gaan we over het algemeen voornamelijk aan de slag met buitenschilderwerk. Maar u kunt ons ook inzetten voor andere werkzaamheden. Zo verzorgen we ook schilderklussen binnen, zoals het sauzen van muren en het aflakken van binnendeuren. Ook kunt u ons inschakelen om te behagen, onder andere met glasvezelbehang dat we vervolgens ook schilderen.
U neemt dus contact op met Toni Schildersbedrijf voor:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk
Toni Schildersbedrijf
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Schilder inschakelen met korting

Bij Toni Schildersbedrijf bieden we regelmatig interessante kortingsacties. Zijn uw buren in Almelo bijvoorbeeld ook van plan om een schilder te laten komen? Wij geven 10% korting op de schilderklus wanneer u en uw buren besluiten om alles in één keer door ons te laten verzorgen. Daarnaast bieden we een winterkorting. Laat u uw pand schilderen in de wintermaanden, dan ontvangt u maar liefst 20% korting. Wij garanderen de hoogste kwaliteit schilderwerk voor een scherpe prijs. Natuurlijk blijft u, ook wanneer u gebruik maakt van de korting, profiteren van de garantie van 3 en 5 jaar op het werk dat onze schilder afgeleverd heeft.

Schildersbedrijf dat vakwerk levert

Toni Schildersbedrijf is al jarenlang als schilder in Almelo actief. Wij hebben louter vakschilders in dienst die uitstekend schilderwerk afleveren voor uw gevels en interieur. Wij geven altijd garantie op al ons schilderwerk. Voor binnenschilderwerk geven we 5 jaar garantie, en voor buitenschilderwerk 3 jaar. Wij laten het dus niet alleen bij woorden, maar staan ook daadwerkelijk garant voor het vakwerk dat we leveren.

Onderhoudsabonnement Toni Schildersbedrijf
Toni Schildersbedrijf muur schilderen

Schilder in Almelo nodig? Vraag offerte aan

Zoekt u direct een schilder in Almelo die uw schilderklus vakkundig uitvoert? Vraag dan snel een offerte aan! Vul hier op de website het contactformulier in, bel 085-4017190 of stuur een bericht via de mail, info@tonischildersbedrijf.nl. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Toni Schildersbedrijf is uw vakkundige schilder in Almelo!