blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schilder Almelo

Een vakkundige schilder in Almelo

Bent op zoek naar een schilder in Almelo om uw buitenschilderwerk te laten vervangen of heeft u last van houtrot in delen van uw kozijnen en deuren? Dan bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het goede adres. Wij zijn dagelijks actief in Almelo als schilder en leveren kwaliteit schilderwerk af inclusief een garantie en kortingen wanneer u het samen met uw buren laat doen. Tevens verzorgen wij binnenschilderwerk en kunt u bij ons terecht voor behangen.

Wij staan garant voor vakwerk

Toni Schildersbedrijf is in Almelo actief als schilder waarbij we louter en alleen vakschilders beschikbaar hebben die een puik stukje schilderwerk af kunnen leveren voor uw gevels en interieur. We geven garantie op ons schilderwerk van 5 jaar voor het binnenschilderwerk en 3 jaar voor het buitenschilderwerk. U ziet dus dat wij het niet alleen bij woorden laten, maar er ook echt garant voor staan dat we vakwerk afleveren.

Een schilder met burenkorting

Zijn uw buren in Almelo ook van plan om een schilder te laten komen profiteer dan van onze aanbieding. Van ons krijgt u 10% korting op de schilderklus wanneer u en uw buren besluiten om het tegelijk in één keer door ons te laten verzorgen. U krijgt dan de hoogste kwaliteit schilderwerk voor een goede prijs en tevens blijft u profiteren van onze garantie van 3 en 5 jaar voor het werk dat onze schilder heeft afgeleverd.

Een veelzijdige schilder in Almelo

We zijn natuurlijk vooral het bekendst als schilder van de schilderwerken dat we buiten doen maar we doen meer. Zo verzorgen we ook de schildersklussen voor binnen zoals het sauzen van muren en het aflakken van binnendeuren. Maar we kunnen ook behangen, o.a.. met glasvezelbehang en kunnen dat ook verven voor u.

Hieronder een opsomming van ons werk:

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

Schilder in Almelo nodig? Neem contact op

Zoekt u een schilder in Almelo die uw schilderklus vakkundig kan uitvoeren? Bel ons dan of vul op de website het formulier in. Wij nemen dan contact met u op en komen bij u langs in Almelo om een vrijblijvende offerte te maken die u kunt vergelijken en nalezen.
Schilder Almelo

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.