Vakkundige schilder in Apeldoorn

Zoekt u een vakkundige schilder in Apeldoorn? Bij Toni Schildersbedrijf bieden wij een totaalpakket op het gebied van binnen- en buitenschilderwerken. Wij verzorgen schilderwerk van topkwaliteit met uitsluitend de beste materialen. Hierdoor blijft de verflaag langer goed en is uw pand langdurig beschermd tegen invloeden van buitenaf. Bij ons kunt u terecht voor het schilderen van onder andere uw binnen- en buitenmuren, kozijnen, deuren en schuurtjes. Met het schilderwerk van Toni Schildersbedrijf heeft u altijd een prachtig geschilderd pand in Apeldoorn en zorgt u tegelijkertijd voor bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Ook voor houtrot, behangen, stucwerk, spuiten en glaszetten

Naast het verzorgen van binnen- en buitenschilderwerk kunt u bij Toni Schildersbedrijf ook terecht voor een totaalrenovatie van uw woning of bedrijfspand in Apeldoorn. U wordt volledig ontzorgt en bent verzekerd van uitsluitend vakwerk bij al onze diensten. Een compleet overzicht van de diensten die wij aanbieden:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Schilder voor particulieren en bedrijven in Apeldoorn

Onze schilders gaan in Apeldoorn aan de slag bij zowel particulieren als bedrijven. Bedrijven kiezen voor onze diensten onder andere omdat we een betrouwbare partner zijn voor schilderwerk. Bij Toni Schildersbedrijf hebben we geen 9-tot-5 mentaliteit. Particulieren kiezen voor ons omdat we echt vakwerk leveren. Bovendien kunt u regelmatig van aanbiedingen profiteren. Kent u onze burenkorting al? Bij Toni Schildersbedrijf krijgt u, wanneer u uw buren in Apeldoorn overtuigd hun woning tegelijkertijd met uw woning te laten schilderen, beide 10% korting op de standaardprijs. Neem snel contact op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

Schildersbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring

Bij Toni Schildersbedrijf werken wij al meer dan 20 jaar met passie voor het vak. Wij hebben dan ook veel vertrouwen in de vakkundigheid van onze schilders. Bij ons kunt u uitsluitend de beste kwaliteit verwachten. Dit laten we niet alleen bij woorden, hier staan we ook garant voor. Wij bieden:

 • 5 jaar garantie op binnenschilderwerk
 • 3 jaar garantie op buitenschilderwerk

Bovendien hechten wij veel waarde aan duidelijke communicatie met onze klanten. U zult bij ons nooit voor verrassingen komen te staan, want afspraak is afspraak. Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven in Apeldoorn.

Onderhoudsabonnement Toni Schildersbedrijf
Toni Schildersbedrijf interieur schilderen

Vraag een offerte aan bij Toni Schildersbedrijf

Heeft u direct een vakkundige schilder nodig in Apeldoorn voor een van onze diensten? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Dit kan door ons een bericht te sturen via het contactformulier op deze website. Ook kunt u ons een e-mail sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl, of telefonisch bereiken via 085-4017190. Voor een vakkundige schilder en meer in Apeldoorn kunt u terecht bij Toni Schildersbedrijf.