Schilder nodig in Dalfsen?

Bent u op zoek naar een schilder in Dalfsen omdat het schilderwerk aan uw gevel en kozijnen aan vervanging toe is? Of heeft u last van houtrot, en bent u op zoek naar een vakschilder die dit op komt lossen? Bij Toni Schildersbedrijf bent u aan het juiste adres. Wij zijn de schilder in Dalfsen die uw kozijnen en deuren voorziet van topkwaliteit schilderwerk, die het binnenschilderwerk voor u grondig aanpakt, die u inzet om te behangen en nog veel meer. Hierop geven we altijd garantie, en u kunt profiteren van interessante kortingen. Neem direct contact op voor persoonlijke informatie en een vrijblijvende offerte.

Schilderwerk bij Toni Schildersbedrijf

De professionele schilders van Toni Schildersbedrijf gaan al jarenlang met passie aan de slag in Dalfsen. Wij hebben echt verstand van ons vak, en zijn trots op de werkzaamheden die we leveren. Dan hebben we het niet alleen over buitenwerken zoals het schilderen van kozijnen, deuren en gevels. Onze schilder gaat in Dalfsen namelijk ook aan de slag met andere werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het sauzen van muren en plafonds en het behangen (onder andere met glasvezelbehang). We zijn dus echt een allround schilder in Dalfsen. De werkzaamheden waarvoor u ons in kunt schakelen zijn:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk
Toni Schildersbedrijf
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Winter- of burenkorting

Bij Toni Schildersbedrijf profiteert u ook regelmatig van korting. Willen u en uw buren bijvoorbeeld beide schilderwerk uit laten voeren aan uw woning? Wanneer u ons samen inschakelt, profiteert u van 10% korting op het standaardtarief. Voor een scherpe prijs zijn beide panden geschilderd, en zien ze er netjes gelijk uit. In de wintermaanden hebben we een actie waarbij we winterkorting geven. Dan krijgt u maar liefst 20% korting op het standaardtarief. Natuurlijk blijft u, ook wanneer u gebruik maakt van onze kortingsacties, 3 en 5 jaar garantie houden op het werk dat onze schilder in Dalfsen uitvoert.

Schilderbedrijf met ruim 20 jaar ervaring

Wij gaan al ruim 20 jaar aan de slag als schilder in Dalfsen en de regio, en hebben enkel vakmensen in dienst. Omdat we verzekerd zijn van het feit dat we vakwerk afleveren wanneer we aan de slag gaat met het buiten- en binnenschilderwerk, geven we garantie op al ons schilderwerk. Op binnenschilderwerk geven we 5 jaar garantie, en op buitenschilderwerk 3 jaar. We laten het dus niet alleen bij woorden, maar staan ook echt garant voor het schilderwerk dat we leveren.

Behangen door Toni Schilderbedrijf

Vrijblijvende offerte van de schilder in Dalfsen

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Dalfsen laten schilderen door Toni Schildersbedrijf? Neem dan direct contact op en ontvang een vrijblijvende offerte. Laat nu hier op de site een bericht achter via het contactformulier, bel 085-4017190 of stuur een bericht via de mail, info@tonischildersbedrijf.nl. De schilder van Toni Schildersbedrijf gaat snel met uw pand in Dalfsen aan de slag!