blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schilder Dalfsen

Een vakkundige schilder in Dalfsen nodig?

Is uw huidige schilderwerk van uw kozijnen aan vervanging toe? Of heeft u last van houtrot en wilt u deze laten vervangen door een vak schilder? Dan bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn de schilder in Dalfsen die uw kozijnen en deuren kunnen voorzien van top kwaliteit schilderwerk en wij geven hiervoor ook nog eens garantie. Tevens kunt u bij ons in Dalfsen profiteren van een burenkorting.

Toni Schildersbedrijf

Toni Schildersbedrijf is een schilder bedrijf die alle denkbare schilderwerken kan leveren. En dat doen we alleen maar met vakschilders die hun vak verstaan en er plezier in hebben om met de kwast de ladder op te gaan. We zijn dagelijks te vinden in Dalfsen en hebben er al menig gevel van een nieuw keurtje voorzien waar we als schilder trots op zijn.

Wij geven u garantie
Wij zijn geen schilder die het alleen bij woorden houdt maar ook bij daden.

  •  3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  •  5 jaar garantie op binnenschilderwerk

Een veelzijdige schilder in Dalfsen

We schilderen meer dan alleen buitenwerken zoals kozijnen en deuren in Dalfsen. Wat dacht u van een nieuwe laklaag op uw boot? Of van het sauzen van uw muren en plafonds. We leveren tevens behangwerk waaronder het behangen met glasvezelbehang. We zijn dus echt een allround schilder uit Dalfsen.

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

Profiteer van burenkorting

We geven nog meer voordelen weg. Wat dacht u ervan om samen met uw buren tegelijk het schilderwerk uit te laten voeren. Wij geven in dat geval 10% korting op het standaard tarief. U kunt op die manier profiteren van een lage prijs, onze garantie en top kwaliteit schilderwerk.

Een schilder in Dalfsen nodig? Neem contact op met ons

Heeft u interesse en bent u op zoek naar een schilder uit Dalfsen? Bel ons dan om een afspraak te maken. Wij komen graag bij u langs in Dalfsen om samen met u door te nemen wat we voor u kunnen betekenen.

Schilder Dalfsen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.