Uw veelzijdige schilder in Emmeloord

Zoekt u een professionele schilder in Emmeloord? Bij Toni Schildersbedrijf bent u aan het juiste adres voor een totaalpakket aan diensten op het gebied van schilderwerken en meer. U kunt veel baat hebben bij het inhuren van een professionele schilder. Zo werkt Toni Schildersbedrijf uitsluitend met topkwaliteit materialen, waardoor uw woning of bedrijfspand langdurig beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Het is immers duurder om een gevel die beschadigd is door weersomstandigheden te vervangen dan om de gevel goed te onderhouden met de juiste verflaag. Bij ons kunt u terecht voor het schilderen van uw muren, plafond, deuren, kozijnen, schuur en meer. Met ons schilderwerk kiest u niet alleen voor een esthetisch mooie ruimte in Emmeloord, u bent ook verzekerd van een langdurige oplossing.

Ook voor behangen, houtrot, spuiten, stucwerk en glaszetten

Wij bieden naast vakkundig schilderwerk ook andere diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor de totaalrenovatie van uw woning of bedrijfspand in Emmeloord en wordt u volledig ontzorgd. Uiteraard bent u bij al onze diensten verzekerd van de beste kwaliteit. Een compleet overzicht van al onze diensten:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Onderhoud schilderwerk
 • Glaszetten
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Houtrot renovatie
Toni Schildersbedrijf
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Schildersbedrijf voor particulieren en bedrijven

Wij gaan graag aan de slag voor particulieren en bedrijven. Bedrijven kiezen vaak voor ons door onze ‘no-nonsense’ belofte, en omdat wij geen 9-tot-5 mentaliteit hebben. Bovendien bent u verzekerd van echt vakwerk. Ook particulieren kiezen om deze reden voor ons. Daarnaast kunt u profiteren van diverse interessante acties. Kent u onze burenkorting al? Wanneer u uw buren overtuigd hun huis te laten schilderen, tegelijkertijd met uw eigen huis, krijgt u beide 10% korting. Zo ziet de hele buurt in Emmeloord er binnen de kortste keren weer verzorgd uit.

Schildersbedrijf met 3-5 jaar garantie

Bij Toni Schildersbedrijf hebben we al meer dan 20 jaar uitsluitend de beste medewerkers in dienst en werken we met de beste materialen. Zo kunt u bij ons alleen vakwerk van het hoogste niveau verwachten. Wij zijn zelfs zo overtuigd van de vakkundigheid van onze medewerkers dat we het niet alleen bij woorden laten. Bij ons krijgt u garantie op zowel het binnen- als buitenschilderwerk in Emmeloord:

 • 5 jaar garantie op binnenschilderwerk
 • 3 jaar garantie op buitenschilderwerk

Bovendien komt u nooit voor verrassingen te staan. Bij ons geldt: afspraak is afspraak, no nonsens. U kunt dan ook alleen duidelijke communicatie verwachten en u zult altijd vooraf weten waar u aan toe bent.

Toni Schildersbedrijf spuitwerk
Toni Schildersbedrijf Buitenschilderwerk

Vraag direct een offerte aan in Emmeloord

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Wanneer u in Emmeloord geïnteresseerd bent in een van de diensten van Toni Schildersbedrijf kunt u eenvoudig contact opnemen. Dit kan door een berichtje te sturen via het contactformulier op deze website. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan 085-4017190. Voor een veelzijdig schildersbedrijf in Emmeloord kunt u terecht bij Toni Schildersbedrijf.