Schildersbedrijf voor al uw binnen- en buitenschilderwerk

Bent u op zoek naar een schilder in Epe die uw pand een nieuw laagje verf komt geven? Toni Schildersbedrijf gaat graag bij u aan de slag. Wij verzorgen zowel binnen- als buitenschilderwerken, en helpen u dus met uw complete schildersklus. Ons schildersbedrijf in Epe voert elke klus zorgvuldig en snel uit. Op al onze werkzaamheden geven we 3 tot 5 jaar garantie. Neem snel contact op voor een vrijblijvende offerte, en bespreek de mogelijkheden met een van onze specialisten.

Diensten van onze schilder in Epe

Als schildersbedrijf in Epe gaan we natuurlijk vooral aan de slag met het uitvoeren van schilderwerken. Dat doen we zowel buiten als binnen, wat betekent dat u ons in kunt schakelen voor uw gevel, maar ook om de muren binnen van een nieuwe kleur te voorzien. Maar we voeren ook andere werkzaamheden uit. Zo kunt u ons inschakelen om te behangen, waaronder glasvezelbehang, sauzen we binnenmuren van kalk en witten we uw plafond. Kortom, ons schildersbedrijf gaat in Epe ook aan de slag met: Schakel onze schilder in Epe in voor:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk
Toni Schildersbedrijf

Gegarandeerd vakwerk van onze schilder in Epe

Al meer dan 20 jaar is Toni Schilderbedrijf als vakschilder actief in Epe. Vooral het schilderwerk binnen en buiten nemen we voor onze rekening. Wij hebben enkel vakmensen in dienst met passie voor hun werk, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen. We geven dan ook altijd garantie op onze werkzaamheden, 3 jaar voor buitenschilderwerk en 5 jaar voor binnenschilderwerk.

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Profiteer van leuke korting in Epe

Zijn niet alleen uw kozijnen aan een nieuwe laag verf toe, maar ook die van de buren? Profiteer dan van onze burenkorting! De schilder gaar in Epe bij jullie beide aan de slag met 10% korting. Zo zien beide panden er weer prachtig en gelijk uit, voor een scherpe prijs. Een andere kortingsactie die we aanbieden is de winterkorting. Laat de schilderwerken in de wintermaanden uitvoeren, en ontvang 20% korting op de standaard prijs. Neem contact op voor meer informatie over de werkzaamheden die de schilder bij u in Epe uit komt voeren, en vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Waarom u kiest voor Toni Schildersbedrijf

Al jarenlang gaan we dagelijks aan de slag met het leveren van topkwaliteit schilderwerk in Epe en de omgeving. Bij ons werken enkel vakschilders met passie voor hun werk. Onze schilder levert in Epe altijd topkwaliteit werk, dat kunnen we garanderen. Daarom krijgt u op onze werkzaamheden garantie. Voor buitenschilderwerk is dat 3 jaar, en voor binnenschilderwerk 5 jaar.

Toni schildert buiten

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor een vrijblijvende offerte voor een schilder in Epe, neemt u eenvoudig contact met ons op. Laat een bericht achter via het contactformulier, bel 085-4017190 of stuur een mail naar info@tonischildersbedrijf.nl. Onze schilder komt in Epe snel bij u langs.