blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schilder Epe

Een professionele schilder voor uw schilderwerk in Epe

Heeft u geconstateerd dat uw kozijnen en deuren van uw buitengevel aan een nieuwe laag verf toe zijn en wilt u het laten doen door een schilder uit Epe die ook nog eens een mooie korting geeft wanneer u het meteen samen et uw buren laat doen? Neem dan contact op met Toni Schildersbedrijf. Wij leveren top kwaliteit schilderwerken in Epe voor een lage prijs en kunnen ook uw binnenschilderwerk verzorgen.

De schilder uit Epe die u nodig heeft

Wij zijn een schilder die er al jaren veel plezier in heeft om dagelijks ons vakschilderwerk af te leveren in en rondom Epe. Wij hebben louter en alleen vakschilders beschikbaar die de kwast elke dag met plezier in hun handen nemen en er genoegen in hebben om een stukje vakwerk af te leveren. Wij geven 3 en 5 jaar garantie op onze schilderwerken wat al aangeeft dat we serieus zijn in de kwaliteit die wij als schilder willen leveren.

Profiteer van onze burenkorting voor een schilder in Epe

Wanneer uw kozijnen aan een nieuwe laag verf toe zijn dan is de kans groot dat ook dit ook het geval bij uw buren in Epe het geval is. Informeer dan eens of ook zij eventueel plannen hebben om de schildersklus te laten doen door een vak schilder. Wanneer u beiden besluit om het samen tegelijk door onze schilder te laten doe dan krijgt u beiden een korting van 10% op het tarief.

Wat kan onze schilder uit Epe nog meer?

We leveren als schilder nog meer dan alleen het standaard buitenschilderwerk. Heeft uw wand met glasvezelbehang een nieuw kleurtje nodig? Dat verzorgen wij ook voor u. En we kunnen het glasvezelbehang ook aanbrengen voor u. Tevens kunnen uw plafond weer zo wit krijgen als u het maar wilt en kunnen we uw gebroken ruiten repareren. Samengevat bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere:

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

Snel een schilder in Epe nodig? Bel vandaag nog

Bent u op zoek naar een schilder in Epe en wilt u samen met uw buurman profiteren van onze burenkorting? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in Epe om de huidige stand van de verflagen door te nemen waarna wij een geheel vrijblijvende offerte zullen maken voor u die u rustig kunt vergelijken met andere offertes.

Schilder Epe

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.