Een veelzijdige schilder in Ermelo

Bent u op zoek naar een vakkundig schildersbedrijf in Ermelo? Neem dan contact op met de ervaren schilders van Toni Schildersbedrijf. Bij ons vindt u vakschilders die elke schilderklus bij u kunnen uitvoeren. U kunt bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van uw muren, plafond, deuren, kozijnen en schutting. Wist u dat u met vakkundig schilderwerk de levensduur van uw woning of bedrijfspand kunt verlengen? Een goede verflaag beschermt uw pand namelijk tegen invloeden van buitenaf. Zo kiest u niet alleen voor een mooi geschilderde ruimte, maar ook voor een langdurige oplossing.

Tevens voor behangen, houtrot, glaszetten, spuiten en stucwerk

Toni Schildersbedrijf voert in Ermelo niet alleen binnen- en buitenschilderwerk uit. U kunt ons inschakelen voor een breed scala aan diensten. Uiteraard allemaal uitgevoerd door ervaren medewerkers en met de beste materialen. Bij ons wordt u volledig ontzorgd. Een overzicht van al onze diensten in Ermelo:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk
Spuitwerk door Toni Schildersbedrijf
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Schilder inschakelen als particulier en bedrijf

Zowel particulieren als bedrijven in Ermelo kunnen bij ons terecht voor onze diensten. Wij hebben zeker geen 9-tot-5 mentaliteit. Om deze reden kiezen bedrijven vaak voor ons. Wij zijn een betrouwbare partner en komen de gemaakte afspraken altijd na. Particulieren kiezen voor ons door onze vakkundigheid. Bovendien kunt u bij ons profiteren van aanbiedingen. Denken uw buren bijvoorbeeld ook aan het schilderen van hun huis? Dan kunt u gebruikmaken van onze burenkorting. U ontvangt beide 10% korting op onze werkzaamheden wanneer u tegelijkertijd uw huizen laat schilderen in Ermelo. U heeft dan beide een nette gevel voor een voordelige prijs.

Schildersbedrijf met ruim 20 jaar ervaring

Toni Schildersbedrijf is al jarenlang met passie voor het vak werkzaam in Ermelo. We hebben enkel vakmensen in dienst die hun werk zorgvuldig uitvoeren. Wij zijn zelfs zo zeker van het werk dat we leveren, dat we altijd garantie bieden. Wij bieden het volgende:

 • 5 jaar garantie op binnenschilderwerk
 • 3 jaar garantie op buitenschilderwerk

Bovendien komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan. Onze communicatie naar de klant is altijd duidelijk, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Wij werken onder het motto: afspraak is afspraak.

Toni Schildersbedrijf
Toni Schildersbedrijf

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen in Ermelo

Wilt u direct een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website. Bovendien kunt u ons bereiken door te bellen naar 085-4017190 of een e-mail sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl. Bent u op zoek naar een vakkundige schilder in Ermelo dan bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het juiste adres.