Uw schilder in Harderwijk

Zoekt u een vakkundige schilder in Harderwijk? Bij Toni Schildersbedrijf kunt u terecht voor binnen- en buitenschilderwerk en meer. Wanneer u het schilderwerk aan de binnen- en buitenkant van uw woning of bedrijfspand in Harderwijk onderhoudt, kunt u de levensduur ervan verlengen. Een vakkundig aangebrachte verflaag beschermt de diverse materialen van uw pand namelijk tegen invloeden van buitenaf. Zo is een houten kozijn met de juiste laklaag beter beschermd tegen beschadigingen en houtrot. Bij Toni Schildersbedrijf gebruiken we uitsluitend de beste materialen, waardoor de verflaag lang mee gaat. Bij ons kiest u niet alleen voor een mooi geschilderd oppervlak, maar bent u ook verzekerd van een langdurige oplossing in Harderwijk. U kunt bij ons terecht voor het schilderen van uw muren, plafond, kozijnen, deuren, schutting, schuur en meer.

Tevens voor houtrot, behangen, spuiten, stucwerk en glaszetten

Bij Toni Schildersbedrijf bieden we een totaalpakket aan. Zo kunt u naast schilderwerk ook bij ons terecht voor vakkundig (glasvezel) behangen, spuitwerk, houtrot renovatie en meer. Uiteraard allemaal zeer vakkundig uitgevoerd. Een overzicht van al onze diensten in Harderwijk:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Glaszetten
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Onderhoud schilderwerk
Toni Schildersbedrijf
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Schildersbedrijf voor particulieren en bedrijven

Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Bedrijven kiezen vaak voor Toni Schildersbedrijf, omdat we een betrouwbare partner zijn zonder 9-tot-5 mentaliteit. Particulieren kiezen voor ons bedrijf, omdat we vakkundig werk leveren dat lang mee gaat. Bovendien profiteert u bij ons van interessante aanbiedingen. Laten uw buren op hetzelfde moment hun woning schilderen als uzelf? Dan krijgt u beide 10% korting! Zo ziet binnen de kortste keren uw hele straat in Harderwijk er weer fris uit.

Schilder met 3-5 jaar garantie

Bij Toni Schildersbedrijf kunt u in Harderwijk al meer dan 20 jaar terecht voor echt vakwerk. Onze ervaren schilders werken uitsluitend met de beste materialen en leveren hoog niveau schilderwerk. Deze belofte laten we niet alleen bij woorden, we staan hier ook garant voor. Zo krijgt u bij ons op zowel binnen- als buitenschilderwerk garantie. Wij geven:

 • 5 jaar garantie op binnenschilderwerk
 • 3 jaar garantie op buitenschilderwerk

Daarnaast geldt ook: afspraak is afspraak. Bij Toni Schildersbedrijf vinden we een duidelijke communicatie met onze klanten belangrijk. U komt nooit achteraf voor verrassingen te staan. U weet altijd vooraf waar u aan toe bent, no-nonsense!

Toni Schildersbedrijf
schilderen bij koude weer

Vraag een vrijblijvende offerte aan in Harderwijk

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen in Harderwijk? Wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze diensten vraagt u eenvoudig een offerte aan door een bericht te sturen via het contactformulier op deze website. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 085-4017190 of een e-mail sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl. Voor een professionele schilder in Harderwijk bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het juiste adres.