blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schilder Hattem

Een schilder voor alle schilderklussen in Hattem

Woont u in Hattem en bent u op zoek naar een schilder in Hattem om een aantal schilderklussen uit te laten voeren? En wilt u als het even kan profiteren van kortingen en garanties? Dan is Toni Schildersbedrijf wellicht het bedrijf dat u zoekt in Hattem. Wij geven aantrekkelijke kortingen wanneer u en uw buren tegelijk door ons laat schilderen en we geven 3 en 5 jaar garantie op ons schilderwerk.

Een schilder met kwaliteit

Toni Schildersbedrijf is een schilder die al jaren actief is in de buurt van Hattem. Wij hebben vakschilders in dienst die er elke dag ontzettend veel plezier in hebben om een mooi stukje schilderwerk af te leveren. En dat we die kwaliteit willen waarborgen maken we graag duidelijk met onze garantie:

  •  3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  •  5 jaar garantie op binnenschilderwerk

U ziet dat we er als schilder ook echt voor staan. Echt vakwerk dat jaren meegaat.

Een schilder met aantrekkelijke burenkorting

Is uw buurman ook van plan om het huis opnieuw te laten schilderen en weet u dat ook hij op zoek is naar een schilder in Hattem voor een voordelige prijs. Laat ons de klus dan bij u en uw buurman tegelijk doen. U krijgt dan allebei 10% korting op de standaardprijs. Zo krijgt u een schilder voor een lage prijs topkwaliteit en ook nog eens de garantie van 3 en 5 jaar.

Een veelzijdige schilder in Hattem

We zijn natuurlijk vooral buiten als schilder actief maar we doen meer. Zo zijn we ook binnenshuis te vinden als we muren sauzen en plafonds witten. Hieronder kunt u lezen wat wij allemaal kunnen:

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

Schilder in Hattem nodig? Ontvang een vrijblijvende offerte

Heeft u nu een schilder nodig uit Hattem? Bel ons dan. Of vul ons formulier in op de site. Wij komen graag in contact met u en komen uiteraard met alle plezier langs in Hattem om samen met u de schilderklus te bespreken. U krijgt dan van ons een vrijblijvende offerte die u na kan lezen en vergelijken.
Schilder Hattem

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.