Expert in binnen- en buitenschilderwerk

Bent u op zoek naar een schilder in Heerde om het schilderwerk van uw gevel te vervangen? Of is het tijd voor een nieuw likje verf op uw muren binnen? Of bent u op zoek naar een specialist voor bijvoorbeeld het herstellen van houtrot of om te behangen? Neem dan contact op met Toni Schildersbedrijf. Wij zijn de schilder in Heerde die snel en vakkundig bij u aan de slag gaat. Bovendien geven we altijd garantie op ons schilderwerk, en kunt u profiteren van interessante kortingen. Wij leveren altijd de resultaten van topkwaliteit die u van een professioneel schildersbedrijf in Heerde verwacht. Lees verder voor meer informatie over wat wij aanbieden, of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden die de schilder in Heerde uitvoert

Als schildersbedrijf in Heerde gaan we natuurlijk aan de slag met het verzorgen van buitenschilderwerk, zoals de kozijnen en deuren. Maar ook voor binnen kunt u ons inschakelen, zoals het verven van de muren en het witten van plafonds. Dat zijn niet de enige werkzaamheden waarmee we bij zowel bedrijven als particulieren aan de slag gaan. Als schilder in Heerde gaan we aan de slag met:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk
Toni Schildersbedrijf

Schildersbedrijf in Heerde voor bedrijven en particulieren

Wij zijn een schildersbedrijf dat in Heerde zowel aan de slag gaat voor bedrijven als particulieren. Bedrijven profiteren van onze snelle service. Wij hebben geen 9-tot-5 mentaliteit, en komen de afspraken die we maken altijd na. Particulieren kiezen voor onze service voor de scherpe tarieven, en het feit dat we geen voorrijkosten hanteren. Bovendien hebben we regelmatig interessante kortingsacties. Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken en laat een vrijblijvende offerte opstellen.

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Topkwaliteit schilderwerk met garantie

Al meer dan 20 jaar lang gaan wij als schilder in Heerde aan de slag. Bij ons zijn enkel vakmensen in dienst, waardoor we kunnen garanderen dat we altijd topkwaliteit afleveren. Onze schilders hebben passie voor hun vak, en weten dat schilderen meer is dan alleen met een kwast en verf ergens overheen strijken. Omdat we met ons schildersbedrijf topkwaliteit garanderen, krijgt u altijd garantie, 3 jaar op buitenschilderwerk en 5 jaar op binnenschilderwerk.

Profiteer van interessante kortingen

Is het niet alleen uw gevel die toe is aan een likje verf, maar ook die van uw buren? Schakel dan een schilder in Heerde in en profiteer van interessante burenkorting van wel 10% op het standaardtarief. Dat krijgt u wanneer u en uw buren tegelijk onze service inschakelen. Uw gevels zien er dan weer beide net en gelijk uit. Een andere kortingsactie die we aanbieden is de winterkorting. Wanneer u onze schilder in Heerde in de wintermaanden inschakelt, ontvangt u maar liefst 20% korting. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Toni Schildersbedrijf muur schilderen
Toni Schildersbedrijf Glaszetter

Vrijblijvende offerte voor een schilder in Heerde

Wanneer u op zoek bent naar een schilder in Heerde met kennis, ervaring en die garantie en kortingen biedt, bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier hier op de site, bel 085-4017190 of stuur een mail naar info@tonischildersbedrijf.nl. Toni Schildersbedrijf is uw ervaren schilder die in Heerde snel aan de slag gaat.