blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schilder Heerde

Vakkundige schilder in Heerde

Wilt u uw huidige schilderwerk van uw buitengevel laten vervangen maar wilt u het liever door een vakman laten doen? En wilt u profiteren van aantrekkelijke burenkortingen en garanties op het schilderwerk? Neem dan contact op met Toni Schildersbedrijf. Wij zijn de schilder in Heerde die een burenkorting geeft en garantie op het schilderwerk. Lees verder hoe u in Heerde kunt profiteren van deze kortingen.

Wie is Toni Schildersbedrijf?

Wij zijn een allround schilder in Heerde. Wij leveren alle denkbare schilderwerken en laten dat uitvoeren door ervaren vak schilders die er plezier in hebben om iets moois van uw schilderwerk te maken. Elke schilder bij ons is opgeleid in het schildersvakwezen en weten alles van de materialen en het aanbrengen van een laag verf of lak.

Waarvoor kan u onze schilder inhuren?

We leveren vrijwel alle denkbare schilderwerken zoals het buitenschilderwerk voor kozijnen, deuren en gevels, binnenschilderwerken zoals muren sauzen, plafonds witten en binnendeuren aflakken. Tevens zijn wij specialist in het aflakken van boten.

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

Garantie op ons schilderwerk

Wij laten het als schilder niet bij woorden maar zetten het ook op papier voor u. U krijgt van ons garantie op ons schilderwerk. Daarmee willen we aantonen dat we u als klant in Heerde serieus nemen en dat we staan voor het werk wat wij doen. U krijgt bij ons:

  • 3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  • 5 jaar garantie op binnenschilderwerk

Profiteer nu van deze garantie!

Een schilder met burenkorting

En we hebben nog meer in petto voor u. Wat dacht u van een burenkorting van 10% op het standaardtarief wanneer u onze schilder tegelijk bij u en bij uw buren op de ladder laat klimmen. Dat is mooi meegenomen. Profiteer nu van deze aanbieden die ook geldig is in Heerde.

Schilder in Heerde nodig? Bel ons op voor een afspraak

Bent u op zoek naar die schilder uit Heerde die kortingen en garanties geeft. Bel ons dan op of vul het formulier op de website in. Wij komen dan met alle plezier bij u langs in Heerde om u aan te geven wat wij voor u kunnen doen.

Schilder Heerde

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.