blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schilder Meppel

Een professionele schilder in Meppel

Niets is zo mooi als een huis dat goed in de verf staat. Bent u van plan om uw huis in Meppel van een nieuwe laag verf te voorzien en zoekt u hiervoor een schilder uit Meppel dan bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het goede adres. Wij verzorgen al jarenlang schilderwerk in Meppel en doen dat met groot vakmanschap. We verzorgen als schilder binnen en buiten schilderwerk, kunnen uw plafond en muren sauzen en we leveren daarnaast ook nog hoogwaardige behangwerken.

Vakkundige schilder bij u in de buurt

Toni Schildersbedrijf al jaren actief als schilder in Meppel waarbij we al menig gevel voorzien hebben van een nieuw laagje verf dat de tijd kan doorstaan. Onze vakschilders verstaan hun vak en weten hoe ze met verf en een stukje hout om moeten gaan. Wij staan daarbij garant voor het werk dat wij leveren en voegen de daad bij het woord door die garantie ook daadwerkelijk te geven. 3 jaar garantie op buitenschilderwerk en 5 jaar garantie op binnenschilderwerk.

Wat schilderen we allemaal?

We doen meer dan alleen schilderen van kozijnen en deuren. Zo zijn we ook specialist in het aflakken van boten, kunnen we uw muren in huis sauzen en uw plafond witten en kunnen we uw ramen van nieuwe ruiten voorzien. Zoekt u dus een schilder die meer kan dan alleen buiten schilderen dan bent u bij ons aan het goede adres. Kortom, wij bieden u onder andere:

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

Het inhuren van een schilder hoeft niet duur te zijn

We hebben nog meer voor u in petto. Want wij vinden dat schilderwerk niet duur hoeft te zijn. Daarom geven we u 10% korting op de schildersklus in Meppel wanneer u en uw buren samen bij ons de klus in één keer afnemen. U krijgt dan een voordelige schilder maar ook de beste kwaliteit en de garantie van 3 en 5 jaar. Voordeliger kan het niet.

Schilder Meppel

Schilder in Meppel nodig? Neem contact op

Zoekt u een schilder in Meppel bel ons dan. Wij komen graag bij u langs in Meppel om u een offerte af te geven die u geheel vrijblijvend kan bekijken en vergelijken.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.