Professionele schilder in Meppel

Wilt u een professioneel schilder in Meppel inschakelen om uw pand van een nieuw laagje verf te voorzien? Dan bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het goede adres. Al jarenlang verzorgen we professioneel schilderwerk in Meppel en de omgeving. Voor zowel binnen- als buitenschilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres, maar we gaan ook aan de slag met andere klussen. Wilt u onze service inschakelen voor uw woning of bedrijfspand? Dan neemt u direct contact op voor een afspraak en een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden die onze specialist uitvoert

Onze schilder voert in Meppel dus zowel binnen- als buitenschilderwerk uit. Zo kunt u bij ons terecht voor het schilderen van deuren en kozijnen, sauzen van muren en witten van plafonds. We gaan echter niet alleen aan de slag met schilderwerkzaamheden, maar ook met andere klussen aan uw pand. Zo zijn we bijvoorbeeld specialist in behangen en houtrot herstellen. Om samen te vatten, we gaan in Meppel aan de slag met:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk
Toni Schildersbedrijf
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Voor bedrijven en particulieren in Meppel

Onze schilder gaat in Meppel dus in bedrijfspanden en in woningen aan de slag. Bedrijven kiezen voor onze excellente service. Wij hebben namelijk geen 9-tot-5 mentaliteit, en komen de afspraken die we maken ook altijd na. Particulieren profiteren juist ontzettend van onze lage tarieven zonder voorrijkosten. Bovendien hebben we regelmatig leuke kortingsacties. Bent u benieuwd wat wij als schilder voor uw pand in Meppel kunnen betekenen? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een vrijblijvende offerte.

Schilderwerk van hoge kwaliteit

Al meer dan 20 jaar lang gaan we aan de slag als schilder in Meppel. We hebben al talloze klussen uitgevoerd bij zowel bedrijven als particulieren. Onze vakschilders maken gebruik van de beste materialen, zijn goed opgeleid en hebben ook echt passie voor hun vak. Dat maakt dat ze altijd kwaliteitswerk leveren. Daardoor geniet u vervolgens nog jarenlang van het prachtige resultaat. Dat kunnen we garanderen, en daarom ontvangt u altijd garantie op onze werkzaamheden. Voor buitenschilderwerk is dat 3 jaar en voor binnenschilderwerk 5 jaar. Dat geldt voor zowel bedrijven als particulieren.

Spuitwerk door Toni Schildersbedrijf
schilderen bij koude weer

Vrijblijvende offerte voor schilder in Meppel

Wanneer u wilt profiteren van de service en kwaliteit van Toni Schildersbedrijf, vraagt u direct een vrijblijvende offerte aan. Vul nu het contactformulier in hier op de site, bel 085-4017190 of stuur een mail naar info@tonischildersbedrijf.nl. Onze schilder gaat in Meppel snel bij u aan de slag.