Schildersbedrijf in Nijverdal nodig? Bel Toni Schildersbedrijf B.V. !

Van nieuwbouwwoning tot aan renovaties in omgeving Nijverdal kunt u terecht bij ons schildersbedrijf. Onze service is bestemd voor zowel bedrijven als particulieren. In ons 10 jarig bestaan hebben we aardig wat expertise opgebouwd in schilderwerk en meer. Elke schilder die werkzaam is bij ons is nauwkeurig, zeer ervaren en professioneel. Naast goed opgeleide schilders gebruiken wij ook de beste materialen. Hiermee houden we de kwaliteit van ons werk hoog en garanderen u een prachtig resultaat voor uw woning of pand. Daarnaast geven wij op de geleverde werkzaamheden altijd garantie. Dit houdt in dat u van ons voor schilderwerk buiten 3 jaar garantie krijgt en voor schilderwerk binnenshuis 5 jaar.

Diensten

U kunt bij Toni Schildersbedrijf B.V. terecht voor al uw schilderwerken. Van binnen tot buitenschilderwerk, maar ook een totaalrenovatie in Nijverdal is bij ons mogelijk! U wordt volledig ontzorgt en bent verzekerd van uitsluitend vakwerk bij al onze diensten. Een compleet overzicht van de diensten die wij aanbieden:

Schilder Nijverdal

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Schilderwerk, particulier en zakelijk, in regio Nijverdal

Ons schilderwerk en andere diensten kunnen zowel binnen- als buitenshuis worden ingezet. Denk hierbij aan het renoveren van oud schilderwerk, het schilderen van kozijnen en deuren, het witten van plafonds en het herstellen van houtrot. Ook wanneer u een schilder nodig heeft voor uw kantoorpand kunt u bij ons terecht. We zijn zeer flexibel en hebben geen 9-tot-5 mentaliteit. Bovendien hanteren wij zeer scherpe prijzen en rekenen we geen voorrijkosten. Vergeet ook niet te informeren naar onze kortingsacties die we momenteel hanteren. Voor meer informatie over de diensten van Toni Schildersbedrijf B.V. in Nijverdal kunt u terecht op onze website. Of bel en vraag een offerte aan. Wij helpen u graag!

Schilder in Nijverdal

Waarom kiezen voor Toni Schildersbedrijf B.V. in Nijverdal?

Als schilder in Nijverdal hebben wij bij Toni Schildersbedrijf B.V. al 10 jaar ervaring opgebouwd. Voor alle schilderwerk diensten die u kunt bedenken, kunnen wij de klus voor u klaren. Onze schilders zijn bekwaam en hebben een goede opleiding gehad. We hebben een enorme passie voor schilderwerk en dat ziet u ook terug bij onze tevreden klanten. Naast schilderwerk kunt u ook bij ons terecht voor muur behang, stucwerk en glaszetten. We gebruiken het beste materiaal in al onze opdrachten. Verder zijn wij altijd transparant over onze prijzen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. We beantwoorden ook graag uw vragen over schilderwerk en adviseren u over het beste plan van aanpak.

Vraag een offerte aan bij Toni Schildersbedrijf B.V.

Bent u op zoek naar een schilder in Nijverdal? Dan kunt u altijd terecht bij Toni Schildersbedrijf B.V. . Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.
U kunt ons ook bellen via 085-4017190 of een mail sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl. Toni Schildersbedrijf B.V. gaat in Nijverdal snel bij u aan de slag.

Schilderbedrijf Nijverdal