Binnen- en buitenschilderwerk door de specialist

Wilt u een vakkundige schilder in Ommen inschakelen voor het schilderwerk binnen of buiten aan uw woning of bedrijfspand? Toni Schildersbedrijf B.V. is de vakschilder die u zoekt! Wij gaan in Ommen aan de slag om uw pand er weer prachtig uit te laten zien. Naast schilderwerkzaamheden kunt ook voor andere klussen bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie over de service die u van ons kunt verwachten, of neem direct contact op om de mogelijkheden voor uw pand te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Werkzaamheden van de schilder in Ommen

Als schilder in Ommen gaan we aan de slag met veel verschillende schilderwerken, zowel voor binnen als buiten. Zo gaan we aan de slag met het schilderen van kozijnen en deuren, schilderen we binnenmuren en kunnen we uw plafond witten. Maar we voeren ook andere werkzaamheden uit. U kunt ons dus als schilder in Ommen inschakelen, maar ook voor het herstellen van houtwerk of om uw muren te behangen. De werkzaamheden die we uitvoeren zijn:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Schilder in Ommen voor particulieren en bedrijven

Wanneer u van plan bent om uw kozijnen, deuren of muren te laten schilderen, schakelt u natuurlijk een goede schilder in Ommen in. Wij gaan zowel bij particulieren als bedrijven aan de slag. Bedrijven kiezen voor onze service want wij hanteren geen 9-tot-5 mentaliteit, en zorgen dat de klus snel en efficiënt geklaard wordt. Bovendien komen we onze afspraken altijd na. Particulieren kiezen voor onze schilder in Ommen vanwege de scherpe prijzen en het feit dat we geen voorrijkosten hanteren. Ook hebben we regelmatig kortingsacties waar u van kunt profiteren. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of maak een afspraak voor meer informatie.

Topkwaliteit schilderwerk

Als schilder zijn we in Ommen al meer dan 20 jaar actief. We maken enkel gebruik van de beste materialen voor elke klus. Bovendien werken bij ons bedrijf enkel vakmensen die goed opgeleid zijn en ook echt passie hebben voor het schildersvak. Onze missie is om elke woning en elk bedrijfspand waar we mee aan de slag gaan er weer als nieuw uit te laten zien. Dagelijks gaan we aan de slag om een resultaat van topkwaliteit neer te zetten, waar u nog jarenlang van kunt genieten. Daarom bieden we altijd garantie op onze werkzaamheden, 3 jaar voor buitenschilderwerk en 5 jaar voor binnenschilderwerk.

Binnenschilderwerk

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wanneer u een schilder in Ommen zoekt, kiest u dus voor Toni Schildersbedrijf B.V. . Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ook nu bellen naar 085-4017190 of een mail sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl. Onze schilder gaat in Ommen graag met uw klus aan de slag!