blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schilder Ommen

Een professionele schilder in Ommen

Een mooi huis met een vers laagje verf is wat iedereen wel graag zou willen. Maar dan moet het natuurlijk wel door een vakschilder gedaan worden. Toni Schildersbedrijf is zo’n vakschilder. Wij zijn een schilder in Ommen die al uw schilderwerken kan verzorgen voor zowel binnen als buiten. Wij schilderen kozijnen, deuren, gevels, muren, we sauzen uw binnenmuren en plafonds en we leveren daarnaast ook behangwerk.

Al jaren actief in de regio Ommen

Toni Schildersbedrijf is een schilder uit Ommen die al jaren in de regio actief is. Wij verzorgen alle soorten buitenschilderwerk en binnenschilderwerk. We herstellen houtrot in uw kozijnen en deuren en voorzien deze delen van een nieuwe laag verf. Wij hebben vakschilders beschikbaar die alle kneepjes van het schildersvak kennen en hebben er plezier in om dagelijks hun vakwerk af te leveren. Ook wij, als schildersbedrijf zijn trots op het werk dat ze afleveren in Ommen en drukken dat dan ook uit in onze garantie van 3 en 5 jaar voor het schilderwerk dat u bij ons laat doen.

Profiteer van een schilder met burenkorting

Bent u van plan om uw kozijnen en deuren opnieuw te laten schilderen door een vak schilder informeer dan eens bij uw buren in Ommen of zij ook interesse hebben om dat tegelijk met uw klus door ons te laten doen. In dat geval krijgt u beiden 10% korting op het tarief. U kunt op die manier profiteren van een lage prijs, de hoogste kwaliteit en de garantie die wij aanbieden.

Een veelzijdige schilder in Ommen

We zijn niet alleen als schilder actief in Ommen maar ook op andere vlakken. Zo kunnen we naast het standaard buitenschilderwerk ook uw binnenschilderwerk verzorgen zoals het sauzen van muren, het witten van plafonds en het verven van glasvezelbehang. En we kunnen het behang ook voor u verzorgen. Verder zijn we specialisten in het gaszetten en in:

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

Een schilder in Ommen nodig? Neem contact op

Zoekt u een schilder in Ommen die uw schilderwerk vakkundig en voordelig kan uitvoeren? Neem dan contact met ons op. Onze schilder komt graag bij u langs in Ommen om de huidige status van uw schilderwerk door te nemen waarbij we dan meteen een offerte voor u kunnen maken die eens rustig kunt vergelijken.

Schilder Ommen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.