blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schildersbedrijf Almelo

Een compleet pakket aan schildersdiensten

Zijn uw kozijnen toe aan een nieuw kleurtje of hebben ze last van houtrot en bent u hiervoor op zoek naar een schildersbedrijf in Almelo? Dan bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het goede adres. Wij kunnen het buiten- en binnenschilderwerk voor u verzorgen en renoveren tevens het houtrot in uw kozijnen. Tevens kunnen wij op een hoogwaardige wijze al uw binnenmuren sauzen.

Wie zijn we?

Toni Schildersbedrijf is een allround vakschilder actief in Almelo waarbij we met onze vakschilders elke denkbare schildersklus uitvoeren. Wij leiden onze schilders vakkundig op via het vakwezen en wij geven garantie op onze schilderwerken zoals 3 jaar garantie op buitenschilderwerk en 5 jaar op binnenschilderwerk.

Wat doen we allemaal?

We zijn vooral een schildersbedrijf waarbij we in Almelo al menig deur, gevel en kozijn van een nieuw laagje verf hebben voorzien. Maar we doen meer. Zo leveren we ook schilderwerk voor binnenshuis, sauzen we muren en plafonds, zijn we actief als behanger waarbij we o.a. glasvezelbehang leveren en kleuren.

Maak gebruik van de burenkorting

We hebben nog meer voordeeltjes voor u in petto. In Almelo geven wij korting op schilderwerken die men als buren tegelijk afneemt. Zijn zowel uw kozijnen als die van de buren aan een nieuwe laag verf toe dan geeft ons schildersbedrijf 10% korting op het standaardtarief wanneer u het beiden tegelijk door ons laat doen. Dat is toch mooi meegenomen en het voordeel is ook dat beide gevels er exact hetzelfde uit komen te zien.

  •  Een opsomming van ons werk
  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

We geven graag garantie

Wij zijn best trots op ons schilderwerk. Als schildersbedrijf in Almelo voegen we dan ook de daad bij het woord door ook garanties te geven op zowel het buiten als het binnenschilderswerk. Wij geven de volgende garanties aan u:

  •  3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  •  5 jaar garantie op binnenschilderwerk

Schildersbedrijf Almelo

Neem contact op met ons

Bent u nu op zoek naar een schildersbedrijf in Almelo? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in Almelo waarbij we een geheel vrijblijvende offerte voor u kunnen maken.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.