Binnen- en buitenschilderwerk

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Almelo? Dan bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het goede adres. Wij gaan aan de slag met binnen- en buitenschilderwerk, het verzorgen en renoveren van uw kozijnen, het sauzen van uw binnenmuren en meer. Bent u benieuwd wat wij voor uw pand in Almelo kunnen betekenen? Neem dan direct contact op.

Schildersbedrijf in Almelo inschakelen

Wij gaan al jarenlang aan het werk als schildersbedrijf in Almelo. Hoewel we vooral ingezet worden voor buitenschilderwerken, bijvoorbeeld het schilderen van deuren, gevels en kozijnen, doen we nog meer. Zo leveren we ook schilderwerk binnenshuis, sauzen we muren en plafonds en gaan we aan de slag als behanger. Laat bijvoorbeeld het leveren, plaatsen en schilderen van glasvezelbehang aan onze specialisten over. De werkzaamheden die we als schildersbedrijf in Almelo uitvoeren zijn:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk
Toni Schildersbedrijf
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Korting voor uw schilderwerken

Toni Schildersbedrijf heeft regelmatig interessante kortingsacties. Neem bijvoorbeeld onze burenkorting. Wanneer u en uw buren ons samen inschakelt voor het schilderen van uw pand, profiteert u van wel 10% korting op het standaardtarief. Bovendien komen beide gevels er dan netjes en gelijk uit te zien. Ook bieden we elk jaar weer een winterkorting. Tijdens de wintermaanden profiteert u van maar liefst 20% korting. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Schilder die vakwerk levert

Toni Schildersbedrijf is een allround vakschilder die al jarenlang in Almelo aan de slag gaat. Onze ervaren professionals voeren elke schilderklus in uw woning of bedrijfspand uit. Wij leiden de schilders die aan de slag gaan binnen ons schildersbedrijf vakkundig op. Zo kunnen we kwaliteit garanderen. Wij zijn zeker van het werk dat we leveren, en geven daarom altijd garantie. Voor binnenschilderwerk kunt u rekenen op 5 jaar garantie, en op buitenschilderwerk bieden we altijd 3 jaar garantie.

Toni Schildersbedrijf
schilderen bij koude weer

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Bent u nu op zoek naar een schildersbedrijf in Almelo? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs in Almelo om de werkzaamheden die we uit mogen voeren te bespreken. Vul hier op de site het contactformulier in, bel 085-4017190 of stuur een mail naar info@tonischildersbedrijf.nl. Profiteer van de service en het vakmanschap van Toni Schildersbedrijf in Almelo.