De vakschilder uit Dalfsen

Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf in Dalfsen voor het vervangen van uw huidige schilderwerk? Neem dan contact op met de specialisten van Toni Schildersbedrijf. Wij zijn vakschilders die elke schilderklus bij u uitvoeren. U kunt ons voor zowel binnen- als buitenschilderwerk inschakelen. Wij geven altijd garantie op de werkzaamheden die we uitvoeren. Wij gaan ook graag aan de slag als schildersbedrijf bij u in Dalfsen. Maak direct een afspraak en we komen snel bij u langs.

Schildersbedrijf in Dalfsen

Als schildersbedrijf in Dalfsen voeren we zowel binnen- als buitenschilderwerk bij u uit. Zo kunt u ons inschakelen voor het schilderen van uw gevel en kozijnen of het schilderen van binnenmuren en plafonds, maar voeren we ook andere werkzaamheden uit. Zo schakelt u ons in om uw pand te stucen, en leveren we behangwerken met onder andere glasvezelbehang. De werkzaamheden waarvoor u contact met ons op kunt nemen zijn:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk
Spuitwerk door Toni Schildersbedrijf
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Schilderen met korting

Toni Schildersbedrijf heeft regelmatig kortingsacties. Willen zowel u en uw buren jullie woning laten schilderen? Dan bieden we een burenkorting. U ontvangt 10% korting op de standaardprijs, en zowel uw woning als dat van de buren ziet er weer netjes uit. Tijdens de wintermaanden profiteert u van onze winterkorting, waarop we maar liefst 20% korting geven op schilderwerkzaamheden. Natuurlijk houdt u, ook wanneer u gebruik maakt van onze kortingsacties, altijd 3 en 5 jaar garantie op de werkzaamheden die we uitvoeren in Dalfsen.

Jarenlange ervaring in schilderwerken

Toni Schildersbedrijf is een schildersbedrijf werkzaam in Dalfsen en de omgeving. Hier gaan we al jarenlang aan de slag met het uitvoeren van schilderklussen. We hebben alleen vakschilders in dienst, die weten dat schilderen meer is dan alleen met een verfroller of kwast ergens overheen strijken. Ze hebben passie voor hun werk, en zorgen altijd voor een resultaat van topkwaliteit. Daarom bieden we altijd garantie op onze werkzaamheden. Op binnenschilderwerk krijgt u 5 jaar garantie, en op buitenschilderwerk 3 jaar garantie.

Toni Schildersbedrijf
Glaszetter van Toni Schilderbedrijf

Neem contact op

Wilt u ons schildersbedrijf in Dalfsen inschakelen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Dat kan door hier op de site een bericht achter te laten via het contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-4017190 of stuur een bericht via de mail, info@tonischildersbedrijf.nl. Toni Schildersbedrijf gaat in Dalfsen graag bij u aan de slag!