blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schildersbedrijf Dalfsen

De vakschilder uit Dalfsen

U bent van plan om uw huidige schilderwerk te vervangen maar u twijfelt of u het zelf moet doen? En u zoekt een schildersbedrijf uit Dalfsen die het eventueel voor u kan doen? Bel dan Toni Schildersbedrijf. Wij zijn vakschilders die de klus voor u kunnen uitvoeren en doen dat ook nog eens door een aantrekkelijke korting te geven en een garantie op het werk door ons afgeleverd. Ons schildersbedrijf is dagelijks aan het werk in Dalfsen en komen graag bij u langs om een afspraak te maken.

Wie zijn wij?

Toni Schildersbedrijf is een schilder bedrijf werkzaam in Dalfsen waar we al menig schildersklus hebben uitgevoerd. Wij hebben louter en alleen vakschilders beschikbaar die weten dat schilderen meer is dan alleen met de verfroller of kwast ergens overheen strijken. En, ze doen hun werk ook met veel plezier en komen dat ook graag bij u doen.

Garantie op het schilderwerk
Wij staan garant voor onze schilderwerken. Wij geven:

  •  3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  •  5 jaar garantie op binnenschilderwerk

 

Onze burenkorting

ons schildersbedrijf geeft 10% korting op het standaardtarief wanneer u samen met uw buren de klus tegelijk laat uitvoeren. U profiteert dan beiden van onze garantie en de lage kostprijs. En dat ook nog eens met topkwaliteit geleverd! Wat wilt u nog meer. Profiteer van deze aanbieding van ons schildersbedrijf uit Dalfsen zolang deze nog geldig is.

Wat schilderen wij?

We leveren buiten en binnenschilderwerk zoals het schilderen van het sluitwerk. We kleuren uw binnenmuren en witten de plafonds. We leveren behangwerken met o.a. glasvezelbehang en we zijn daarnaast ervaren bootschilders die al menig boor in de lak hebben gezet.

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

Schildersbedrijf Dalfsen

Neem contact op

Bent u nu op zoek naar een schildersbedrijf in Dalfsen? Bel ons dan op of vul ons formulier op de website in. Wij komen dan graag bij u langs in Dalfsen om samen het u het huidige schilderwerk door te nemen n u krijgt dan van een geheel vrijblijvende offerte die u eens rustig kunt vergelijken met andere aanbiedingen.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.