blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schildersbedrijf Epe

Voor uw complete schildersklus

Hebben uw kozijnen van uw buitengevel een nieuw laagje verf nodig en heeft u gemerkt dat er hier en daar wat plekjes met houtrot te vinden zijn en bent u woonachtig in Epe? Dan heeft u een schildersbedrijf uit Epe nodig die uw schilderwerk kan vervangen en het houtrot op kan lossen. Toni Schildersbedrijf is zo’n schilder werkzaam in Epe. Ons schildersbedrijf in Epe kan de schilderklus voor u uitvoeren zodat uw kozijnen en deuren er weer als nieuw uit komen te zien en we geven er ook nog eens garantie op.

Wie zijn wij?

Toni Schildersbedrijf is een vakschilder actief in Epe waarbij we vooral het schilderwerk voor binnen als buiten voor onze rekening nemen. Wij hebben vakschilders in dienst die weten hoe ze met een kwast en verf om moeten gaan en elke dag met plezier hun werk doen. We zijn trots op ons werk als schilder en laten dat graag tot uitdrukking komen in de garantie die wij geven op het schilderwerk dat wij uitvoeren.

  •  3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  •  5 jaar garantie op binnenschilderwerk

Meer dan schilderen alleen

Alhoewel schilderen ons hoofdvakgebied is binnen ons schildersbedrijf doen we meer. Zo kunnen we ook behang verzorgen waaronder glasvezelbehang, sauzen we binnenmuren van kalk en witten we uw plafond. Hieronder kunt u een opsomming lezen van onze werkzaamheden:

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehang

Hebben uw buren ook schilderwerk nodig?

Dat zou toch mooi zijn wanneer ook uw buren tegelijk met u tot de conclusie komen dat ook hun kozijnen aan een nieuw verfje toe zijn. Want in dat geval kunt u samen profiteren van 10% korting op het tarief wanneer u samen besluit om de schildersklus in één keer door ons schildersbedrijf te laten verzorgen.

Schildersbedrijf Epe

Neem contact op!

Heeft u een schildersbedrijf in Epe nodig? Bel ons dan of vul het formulier in op de website. Wij nemen dan contact met u op en komen graag bij u langs in Epe om samen met u de status door te nemen van de huidige schilderwerken. Wij maken dan een offerte voor u die geheel vrijblijvend is en die u eens rustig kunt doorlezen en vergelijken.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.