blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schildersbedrijf Heerde

Schildersbedrijf Heerde voor uw kozijnen nieuw in de verf

Hebben uw kozijnen en deuren van uw huis een nieuw laagje verf nodig en wilt u dit liever laten doen door een vakschilder. En wilt u ook nog eens profiteren van voordeeltjes zoals een burenkorting en garantie op het schilderwerk? Dan is Toni Schildersbedrijf het schildersbedrijf in Heerde die u zoekt. Wij leveren top kwaliteit schilderwerk en geven er ook garantie op. En dat niet alleen. Wij geven een burenkorting wanneer u de schildersklus tegelijk laat uitvoeren. Lees verder hoe u kunt profiteren van deze aanbiedingen die ook in Heerde geldig zijn.

Wie is Toni Schildersbedrijf Heerde?

Wij zijn een schildersbedrijf in Heerde waar we allerlei schildersklussen uitvoeren met ervaren vakschilders die het leuk vinden om er een mooi resultaat van te maken. Al onze schilders zijn opgeleid in het schildersvakwezen en weten dat schilderen meer is dan alleen een kwast of een verfroller ergens overheen strijken.

 

 

Werkzaamheden van Schildersbedrijf Heerde

Ons schildersbedrijf schilderen wij in Heerde buitenschilderwerken zoals de kozijnen en deuren maar we doen meer. We leveren ook alle schilderwerk voor binnen zoals het verven van binnenmuren en het witten van plafonds. Tevens kunnen we uw muren behangen en verzorgen we schilderwerk voor boten die we kunnen aflakken met speciale bootlakken.

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

Wij geven garantie op ons werk als Schildersbedrijf Heerde

Wij geven garantie op ons werk. Dat doen we om u zeker te laten weten dat u de komende jaren geen vervanging nodig heeft van uw schilderwerk en omdat we willen laten zien dat we serieus zijn.

Wij geven;

  •  3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  •  5 jaar garantie op binnenschilderwerk

Schildersbedrijf Heerde geeft de bekende burenkorting

Wij geven 10% korting op het standaardtarief wanneer u samen met uw buren in Heerde de klus door ons schildersbedrijf laat uitvoeren. U profiteert dan samen van een lage kostprijs en u krijgt ook beiden in dat geval onze garantie. Profiteer van deze aanbieding zolang deze geldig is in Heerde.

Schildersbedrijf Heerde

Neem contact met Schildersbedrijf Heerde op

Zoekt u een schildersbedrijf in Heerde die ook nog eens kortingen geeft? Bel ons dan op of vul het formulier in op de website. Wij laten u graag weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en geven u met alle plezier een messcherpe vrijblijvende offerte die u eens rustig kunt vergelijken.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.