blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schildersbedrijf Meppel

Topkwaliteit schilderwerk met garantie

Woont u in Meppel en hebben uw kozijnen en deuren last van houtrot of hebben ze een nieuw kleurtje nodig en zoekt u hiervoor een schildersbedrijf in Meppel? Neem dan contact op met Toni Schildersbedrijf. Wij leveren in Meppel alle soorten schilderwerk zoals buiten en binnen schilderen en tevens geven wij kortingen en garanties op ons werk.

Wie is Toni Schildersbedrijf?

Wij zijn als schildersbedrijf actief in Meppel waarbij onze basis uiteraard het schilderen van gevels, deuren en kozijnen is. We hebben vakschilders in dienst die elke dag met plezier de kwast opnemen en al menig verflaagje hebben aangebracht in Meppel. Al onze schilders zijn opgeleid in het schildersvakwezen en zijn allround in het schilderen en behangen.

Wij geven garantie op ons schilderswerk

Wij zeggen niet alleen dat we topkwaliteit leveren, we staan er ook voor. Daarom geeft ons schildersbedrijf 3 jaar garantie op binnenschilderwerk en 5 jaar garantie op buitenschilderwerk. U bent er in dat geval zeker van dat u kwaliteit krijgt. Al vele klanten in Meppel gingen u voor door gebruik te maken van deze garantie.

Wat kunnen we nog meer?

We zijn vooral actief als schildersbedrijf in Meppel maar we doen meer. Zo verzorgen we ook het behangen en het sauzen ervan. Samengevat kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

Laat het huis van uw buren ook meteen schilderen

En we maken met nog beter voor u. Want wanneer u en uw buren het overeen kunnen komen om het schilderwerk door ons tegelijk te laten uitvoeren dan geven wij 10% korting op het tarief. U bent er dan beiden zeker van dat uw kozijnen en deuren door een schildersbedrijf geschilderd wordt met de hoogste kwaliteit en de beste prijs.

Schildersbedrijf Meppel

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.