Specialist in schilderwerk voor binnen en buiten

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Meppel voor het uitvoeren van binnen- of buitenschilderwerk? Toni Schildersbedrijf gaat met uw klus aan de slag! Wij werken aan woningen en bedrijfspanden, en voeren naast schilderwerk ook andere klussen uit. Wilt u weten wat we als schilderbedrijf in Meppel voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op, maak een afspraak en ontvang snel een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden van het schildersbedrijf in Meppel

Als schildersbedrijf in Meppel gaan we natuurlijk vooral aan de slag met schilderwerken. Dat doen we zowel binnen als buiten als binnen. Zo kunt u ons inschakelen voor het schilderen van deuren en kozijnen, het sauzen van muren en het witten van plafonds. Maar we doen nog meer. Zo kunt u ons ook inschakelen om te behangen, houtrot te herstellen en meer klussen. We gaan aan de slag met:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Voor particulieren en bedrijven in Meppel

We gaan als schildersbedrijf in Meppel aan de slag met zowel bedrijfspanden als woningen. Bedrijven kiezen voor onze excellente service. We hebben namelijk geen 9-tot-5 mentaliteit, en komen de afspraken die we maken ook altijd na. Particulieren profiteren van de lage tarieven die we hanteren, en het feit dat we geen voorrijkosten. Ook kunt u vaak gebruik maken van onze voordelige kortingsacties. Voor een vrijblijvende offerte kunt u direct contact opnemen.

Schilderwerk van hoge kwaliteit

Als schildersbedrijf in Meppel en de omgeving gaan we dagelijks aan de slag met het uitvoeren van allerlei schilderklussen en andere werkzaamheden. Dat doen we al meer dan 20 jaar. Onze vakschilders maken gebruik van de beste materialen, zijn zeer goed opgeleid en hebben ook echt passie voor hun vak. Zij gaan dagelijks weer aan de slag om een prachtig resultaat van hoge kwaliteit neer te zetten. Daardoor kunt u jarenlang genieten van het resultaat. We bieden garantie op de werkzaamheden die we uitvoeren: 3 jaar op het buitenschilderwerk en 5 jaar op het binnenschilderwerk.

Spuitwerk door Toni Schildersbedrijf
Toni Schildersbedrijf interieur schilderen

Vrijblijvende offerte van Toni Schildersbedrijf

Ontvang direct een vrijblijvende offerte van Toni Schildersbedrijf in Meppel. Vul nu hier op de site het contactformulier in. U kunt ons ook bellen via 085-4017190 of een mail sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl. Toni Schildersbedrijf gaat in Meppel snel voor u aan de slag!