blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schildersbedrijf Ommen

Een allround schildersbedrijf

Woont u in Ommen en heeft uw buitenschilderwerk vervanging nodig of hebben uw kozijnen last van houtrot? Dan zoekt u waarschijnlijk een schildersbedrijf in Ommen die dit op kan lossen. Toni Schildersbedrijf is zo’n schilder actief in Ommen die uw schilderwerk er weer als nieuw uit kan laten zien. Wij geven kortingen op buren die het schilderwerk tegelijk door ons laten doen en wij geven tevens een garantie op ons schilderwerk.

Even kort voorstellen

Toni Schildersbedrijf is een allround schildersbedrijf actief in Ommen waarbij alle denkbare schilderklussen kunnen worden uitgevoerd. Wij schilderen buiten de kozijnen, deuren en gevels, we schilderen binnenwerken, sauzen uw kalkmuren en plafonds en voorzien uw glasvezelbehang van een nieuw kleurtje.

Wij geven keiharde garantie

Wij staan voor de kwaliteit die we leveren en voegen de daad bij het woord. Zo bieden wij voor het door ons geleverde schilderwerk:

  •  3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  •  5 jaar garantie op binnenschilderwerk

Op deze manier bent u er altijd zeker van dat uw schilderwerk altijd tot in de puntjes geregeld zal zijn door ons schildersbedrijf.

Schildersbedrijf Ommen

Maak een afspraak met uw buren en profiteer

Wanneer u en uw buren in Ommen overeen kunnen komen dat jullie het schilderwerk in één keer door ons schildersbedrijf laten uitvoeren dan geven wij 10% korting op de standaardprijs.

 

Wat doen we allemaal naast schilderen?

We doen meer dan schilderen alleen. Uiteraard is de basis van ons schildersbedrijf het schilderen van de kozijnen, deuren en gevels maar we kunnen meer. Zo zijn we ook actief in het behangen, leveren we glasvezelbehang en herstellen we houtrot in uw houtwerk. Hieronder kunt u de lijst zien met onze werkzaamheden:

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

Bel ons om contact op te nemen!

Heeft u plannen om uw buitenschilderwerk te laten vervangen en zoekt u hiervoor een schildersbedrijf in Ommen? Bel ons dan of vul het formulier op de website in. Wij komen graag bij u langs in Ommen om uw huidige schilderwerk te bekijken en wij maken dan een offerte voor u die u rustig kunt bekijken en vergelijken.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.