Uw specialist in schilderwerken

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Ommen voor het uitvoeren van buiten- of binnenschilderwerken? Dan kunt u contact opnemen met Toni Schildersbedrijf. Wij gaan aan de slag met het schilderen van uw woning of bedrijfspand, maar we voeren ook andere klussen uit. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan direct contact op.

Werkzaamheden van ons schildersbedrijf in Ommen

Als schildersbedrijf gaan we natuurlijk aan de slag met het uitvoeren van werkzaamheden, zowel binnen als buiten, zoals het schilderen van kozijnen en deuren, het schilderen van muren en het witten van plafonds. Maar u kunt ons ook voor andere werkzaamheden inschakelen. Zo gaan we ook aan de slag met het herstellen van houtrot en behangen, onder andere met glasvezelbehang. De werkzaamheden die we in Ommen uitvoeren zijn:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk
Toni Schildersbedrijf
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Werkzaamheden bij particulieren en bedrijven in Ommen

Zoals genoemd kunnen zowel bedrijven als particulieren ons schildersbedrijf in Ommen inzet voor het uitvoeren van schilderwerk en andere klussen. Wij hanteren hierbij geen 9-tot-5 mentaliteit, en komen onze afspraken altijd na. Bovendien profiteert u van scherpe prijzen, en vragen we geen voorrijkosten. Ook hebben we regelmatig een leuke kortingsactie, zodat u ons extra voordelig in kunt schakelen. Neem snel contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Topkwaliteit werk met jarenlange garantie

Al meer dan 20 jaar lang gaan de specialisten van Toni Schildersbedrijf in Ommen en de omgeving aan de slag met het uitvoeren van werkzaamheden aan zowel woningen als bedrijfspanden. Wij verzorgen dagelijks weer een resultaat van topkwaliteit. Dat komt omdat we enkel gebruik maken van de beste materialen, onze personeelsleden goed opgeleid worden en we ook echt passie hebben voor ons werk. Zo zorgen we voor een resultaat waar u nog jarenlang van kunt genieten. Daarom geven we garantie op onze werkzaamheden, 3 jaar voor buitenschilderwerk en 5 jaar voor binnenschilderwerk.

Toni Schildersbedrijf

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wilt u de service van Toni Schildersbedrijf in Ommen inschakelen? Neem dan contact op en vraag direct een vrijblijvende offeret aan. Dat doet u via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-4017190 of door te mailen naar info@tonischildersbedrijf.nl. Toni Schildersbedrijf gaat in Ommen snel en vakkundig bij u aan de slag.