Schildersbedrijf nodig in Raalte?

Snel een schilder nodig in regio Raalte? Voor diverse schilderwerkzaamheden kunt u het beste terecht bij een bekwame allround vakman. Toni Schildersbedrijf heeft meer dan 10 jaar ervaring als schilder in Raalte voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we u kunnen helpen bij elke schilderklus. Hierbij gebruiken we hoogwaardige materialen voor een topresultaat. Onze schilders hebben oog voor detail en denken graag met u mee. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u direct contact opnemen met Toni Schildersbedrijf.

Diensten

Naast het verzorgen van binnen- en buitenschilderwerk kunt u bij Toni Schildersbedrijf ook terecht voor een totaalrenovatie van uw woning of bedrijfspand in Apeldoorn. U wordt volledig ontzorgt en bent verzekerd van uitsluitend vakwerk bij al onze diensten. Een compleet overzicht van de diensten die wij aanbieden:

schildersbedrijf raalte

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Schilder voor zakelijk en particulier schilderwerk

U kunt bij Schildersbedrijf Toni in regio Raalte terecht voor al uw schilderwerk: voor binnen- en buitenshuis, maar ook voor zakelijk schilderwerk. Geen klus is te gek voor ons! Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van deuren en kozijnen, maar ook aan het schilderen van wanden, plafonds, trappen, keukens, schuttingen en meer. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en leveren het beste resultaat voor uw woning. Wij hanteren voor elke schilderklus vaste, transparante tarieven zodat u nooit te veel betaalt. Daarnaast leveren onze schilders altijd kwaliteit schilderwerk, waar u gegarandeerd tevreden over bent. Wij bieden garantie voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Voor binnenschilderwerk krijgt u een garantie van 5 jaar en voor buitenschilderwerk betreft het een garantie van 3 jaar.

schilder raalte spuitwerk

Voordelen van Toni Schildersbedrijf in regio Raalte

Onze schilders kunnen u precies vertellen wat voor klus gedaan moet worden en weten precies hoe ze dit moeten aanpakken.Wanneer u van de diensten van Toni Schildersbedrijf gebruik maakt, kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Meer dan 10 jaar ervaring in schilderwerk
 • Goede opgeleide mensen in dienst
 • Uitsluitend gewerkt met duurzame materialen
 • Afspraak is afspraak

Voor bijzondere verzoeken kunt u altijd Toni Schildersbedrijf in Raalte benaderen. Wij zullen samen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij vinden het erg belangrijk dat er een goed persoonlijk contact is om u zo beter van dienst te kunnen zijn.

Neem contact op met Toni Schildersbedrijf voor schilderwerk

Heeft u direct een schilder nodig? Bel dan nu naar Toni Schildersbedrijf in Raalte voor een afspraak. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via het telefoonnummer 085-4017190. U kunt ons ook bereiken per e-mail via info@tonischildersbedrijf.nl. Of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Toni Schildersbedrijf Buitenschilderwerk raalte