blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schildersbedrijf Zwolle

Toni Schildersbedrijf is gevestigd in Zwolle en is werkzaam in de hele regio. Wij hebben dan ook veel goede referenties opgebouwd als schilder Zwolle en omgeving. Veel van onze klanten vinden ons via Marktplaats, waar we ook alleen maar goede beoordelingen over ons krijgen. Bent u dus op zoek naar Schildersbedrijf in Zwolle en omstreken? Bel Toni!

Toni Schildersbedrijf in Zwolle biedt een totaalpakket

Bent u van plan om uw woning in Zwolle of omgeving van een nieuw kleurtje te voorzien omdat het schilderwerk van uw kozijnen aan vervanging toe is? Toni Schildersbedrijf is het schildersbedrijf in de omgeving van Zwolle die uw buiten en binnen kozijnen en deuren van een nieuw kleurtje kan voorzien. Tevens verzorgen wij naast het schilderwerk ook desgewenst het behang, sauswerk en het verwijderen van houtrot, zodat u met ons een totaalpakket kan verkrijgen voor de afwerking van uw kozijnen en deuren.

Wij staan garant voor het schilderwerk

Wij zijn niet de eerste de beste schilder in Zwolle en dat laten we graag tot uitdrukking komen met de garantie die wij als schildersbedrijf geven. Wij geven:

  •  3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  •  5 jaar garantie op binnenschilderwerk

Dat is nog eens mooi meegenomen. Onze vakschilders weten hoe ze met de kwast en de pot verf om moeten gaan en omdat ze hun vak met plezier doen en goed opgeleid zijn geven we deze garantie dan ook graag aan u.

Wat doen we nog meer als schildersbedrijf in Zwolle?

We zijn niet alleen als schildersbedrijf actief in Zwolle en omgeving. Wij verzorgen ook het behangen en het sauzen van uw muren en plafonds. We kunnen glasvezelbehang aanbrengen op uw muren en meteen van een kleur voorzien en voorkomen het ontstaan van houtrot. Wij zijn dus een allround vakbedrijf op dit gebied.

Laat uw buren meedoen in Zwolle

We geven nog meer voordelen weg. Wanneer u besluit om ons als schildersbedrijf in te zetten en u kunt uw buren in (de buurt van) Zwolle overhalen om tegelijk het schilderwerk te laten verzorgen door ons dan geven we 10% korting op de standaardprijs. Zo kunt u maximaal profiteren van onze kwaliteit en de laagste prijs. U ontvangt dan beiden 10% korting op de standaardprijs exclusief BTW wanneer uw buurman het ook laat doen. Zo wordt het huren van een schildersbedrijf uit Zwolle wel erg voordelig.

Schildersbedrijf Zwolle

Neem contact op met ons Schildersbedrijf in Zwolle

Heeft u interesse en bent u op zoek naar een schildersbedrijf uit Zwolle? Neem dan contact met ons op. Wij komen dan bij u langs in Zwolle of omgeving en nadat we samen de werkzaamheden hebben doorgenomen krijgt u van ons een offerte die geheel vrijblijvend is en die u op uw gemak kunt bekijken en vergelijken.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.