Professioneel laten behangen door Toni Schildersbedrijf

Toe aan nieuw behang? Bij Toni Schildersbedrijf kunt u terecht voor het professioneel laten behangen van uw huis of bedrijfspand. Het inhuren van een professionele behanger heeft verschillende voordelen. Zo is de kwaliteit hoger, bespaart het u veel tijd en hoeft u niet alle materialen zelf aan te schaffen. Bij Toni Schildersbedrijf hebben wij meer dan 20 jaar ervaring en worden gegarandeerd de beste kwaliteit materialen gebruikt. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Bij ons kunt u terecht voor:

 • Normaal behang
 • Glasvezel behang
 • Luxe behang

Normaal behang

Bij normaal behang kunt u kiezen uit vinylbehang, vliesbehang en papierbehang. Vinylbehang bevat een toplaag van vinyl, waardoor het sterk en waterdicht is. Deze soort is geschikt voor vochtige ruimtes, zoals keukens en badkamers. Vliesbehang kan in elke ruimte worden aangebracht. Het voordeel van vliesbehang is dat het sterk is en niet zal krimpen. Ook is het aanbrengen van behanglijm op de muren niet nodig bij deze soort. Papierbehang is de voordeligste optie. Deze soort bestaat in veel verschillende designs. Zo is er voor ieder budget een geschikte behangsoort.

Toni Schildersbedrijf behangen 3

Glasvezel behang

Dit behang is gemaakt van glasvezel. Het is een goedkope en functionele behangsoort. Het voordeel van glasvezel behangen is dat het brandvertragend is, u vrijwel iedere verfsoort erop kan gebruiken en dat het stucwerk goed beschermt. Glasvezelbehang is namelijk uitermate stootvast. U kunt bij ons terecht voor de structuren: visgraat, geruit en glad.

Lees meer

Renovlies behang

Renovlies behang is een goed alternatief voor stucwerk. Het is overschilderbaar waardoor u perfect egale muren krijgt. Daarnaast zijn er meerdere voordelen. Zo is renovlies behang: brandveilig, krimpvrij, stoot- en krasvast en geschikt voor wanden en plafonds. Wilt u weten welk behang het beste past bij uw woning? Vraag het aan de experts van Toni Schildersbedrijf!

Lees meer

Luxe behang

Toe aan iets speciaals? Bij ons vindt u fotobehang en patroonbehang. Met fotobehang kunt u uw ruimte helemaal personaliseren. Wij gebruiken hiervoor hoge kwaliteit behang, zodat het lange tijd meegaat. Bij patroonbehang zorgen wij dat het patroon zorgvuldig aaneengeschakeld wordt, waardoor het één geheel wordt. Het luxe behang kan tot wel 25 jaar meegaan.

luxe behang

Recensies

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Voor particulieren en bedrijven

Woningcorporaties, scholen, kantoren, particulieren en Verenigingen van Eigenaren (V.v.E) maakten al eerder gebruik van onze diensten. Geef uw pand ook weer nieuw leven met onze veelzijdigheid en goede kwaliteit. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook voor klein timmerwerk

Het kan gebeuren dat we er tijdens onze werkzaamheden achterkomen dat er een timmerman moet worden ingeschakeld. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin iets gerepareerd of vervangen moet worden. Ook bij klein timmerwerk staat Toni Schildersbedrijf voor u klaar. Zo kunt u alles laten doen door één bedrijf, wat u weer scheelt in de kosten!

Klein Timmerwerk Toni Schildersbedrijf
Behangen door Toni Schilderbedrijf

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over het laten behangen door Toni Schildersbedrijf en de kosten voor het behangen? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Dit kan door een bericht te sturen via het contactformulier op deze website, een e-mail te sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl of te bellen naar 085-4017190.