Onderhoudscontract bij Toni Schildersbedrijf

Voor het onderhoud van schilderwerk bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het juiste adres. Bent u tevreden met het schilderwerk van Toni Schildersbedrijf? Dan kunt u ervoor kiezen een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij stellen graag een abonnement op dat past bij uw woning of bedrijfspand en uw persoonlijke wensen. Zo bent u verzekerd van optimaal onderhoud van uw schilderwerk en gaan de onderdelen van uw pand langer mee. Wij bieden onderhoudsabonnementen:

 • Voor particulieren
 • Voor bedrijven
 • Voor VvE

Verleng de levensduur van uw pand

Het bijhouden van het schilderwerk aan de binnen- en buitenkant van uw woning of bedrijfspand is erg belangrijk. Schilderwerk ziet er namelijk niet alleen fraai uit, het heeft ook een praktisch doel. Zo beschermt het de verschillende materialen tegen invloeden van buitenaf, zoals slechte weersomstandigheden. Met de kwalitatieve materialen van Toni Schildersbedrijf is uw pand jarenlang beschermd. Er zal bijvoorbeeld minder snel schade en houtrot ontstaan. Op deze manier gaan uw deuren, kozijnen en andere onderdelen van uw pand langer mee. Het repareren van een kozijn kost veel meer dan het opnieuw schilderen. U heeft dus veel baat bij een onderhoudsabonnement.

Onderhoudsabonnement Toni Schildersbedrijf

Schildersbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring

Bij Toni Schildersbedrijf werken we al meer dan 20 jaar met passie en liefde voor het vak. Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit materialen. We zijn zo zeker van de vakkundigheid van onze medewerkers, dat we ook echt garant staan voor het werk dat we leveren. Zo krijgt u bij binnenschilderwerk 5 jaar garantie en bij buitenschilderwerk 3 jaar garantie. Bovendien hechten wij veel waarde aan duidelijke communicatie met onze klant. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u altijd vooraf waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak! Ook voor een totaalrenovatie van uw woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht.

Recensies

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Abonnement op onderhoud door Toni Schildersbedrijf

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Heeft u interesse in een onderhoudsabonnement bij Toni Schildersbedrijf? Neem dan direct contact met ons op! Contact opnemen kan door een bericht te sturen via het contactformulier op deze website. Daarnaast kunt u ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl. Heeft u liever telefonisch contact? Dat kan door te bellen naar 085-4017190. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte. Voor het onderhoud van schilderwerk bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het juiste adres.