blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Wagner Airless Spuitinstallatie voor snel schilder- en spuitwerk

Alle klussen super snel en efficiënt met onze Wagner spuitinstallatie

Nieuw bij Toni Schildersbedrijf is de Airless Spuitinstallatie, specifiek de WAGNER SuperFinish 23 + TempSpray op wagen. Met dit apparaat kunnen onze schilders alle wanden en plafonds voor u verven, en al uw houtwerk beitsen of lakken. Voordelig, binnen geringe tijd en met een prachtig resultaat! In vergelijking met rollers en non-airless verfspuiten levert onze SuperFinish een vlekkeloos resultaat zonder strepen of gaten. Airless spuitwerk is mogelijk in elke denkbare kleur en op een ruime hoeveelheid materialen.

Onze Airless Spuitinstallatie is geschikt voor spuitwerk op diverse materialen

Muurverf, Latex muurverf, Lakverf, Gevelbescherming, Corrosiebescherming, Beits, Impregneermiddel, Olie, Lak, Synthetische lak, Dekkende lak, Primers, Radiatorlak, Hamerslaglak, Anti-corrosie lak, Vullende grondlak, Acrylaat lak, Dispersies en Materialen met hoog vaste-stofgehalte. De Wagner SuperFinish van Toni Schildersbedrijf zorgt voor perfecte oppervlakte resultaten dankzij de verwarmde slang. Niet alleen voor verf, maar ook ideaal voor dikvloeibare materialen zoals spuitlak. De materialen worden in de slang verwarmd zodat deze de perfecte viscositeit behouden wat zorgt voor een optimale aanbreng op elk oppervlak!

Waarom airless spuiten?

Heeft u een aantal grote oppervlakken die gebeitst, gelakt of gesaust moeten worden? Schakel dan een professionele schilder van Toni Schildersbedrijf in. Met onze airless hogedrukspuit leveren wij een perfect resultaat zonder vlekken of strepen. Bespaar uzelf een hoop tijd en moeite en krijg in één keer het juiste resultaat!

Heeft u een binnenmuur die een nieuwe kleur kan gebruiken?

Of een plafond dat toe is aan onderhoud? Toni Schildersbedrijf levert u de vakmensen die nodig zijn voor het garanderen van een perfect resultaat. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het verven, beitsen of lakken van al uw deuren, ramen, houtwerk en metaalwerk.

De professionals van Toni schildersbedrijf hebben ruime ervaring in het vak. We hebben met onze verf al vele klanten gelukkig gemaakt in regio Zwolle, waar wij gevestigd zijn. Toni Schildersbedrijf is naast Zwolle ook onder andere werkzaam in: Almelo, Dalfsen, Deventer, Dronten, Epe, Hattem, Heerde, Kampen, Meppel, Ommen, Apeldoorn, Wezep, Gorssel, Harderwijk, Nijverdal, Utrecht en Amersfoort. Ook geven wij 5 jaar garantie op al uw binnenschilderwerk en 3 jaar garantie op al uw buitenschilderwerk (ook met de Airless Hogedrukspuit). Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of advies bij uw schildersklus, belt u met 085-4017190.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.