Airless spuiten door Toni Schildersbedrijf

Voor het airless spuiten van uw muren, plafond en meer kunt u terecht bij Toni Schildersbedrijf. Wat is airless spuiten? Airless spuiten is het spuiten van verf met een hogedrukspuit. Wij gebruiken een airless spuitinstallatie, specifiek de WAGNER SuperFinish 23 _ TempSpray op wagen. Met dit apparaat kunnen onze schilders alle wanden en plafonds voor u verven en al uw houtwerk beitsen of lakken. Voordelig, binnen geringe tijd en met een prachtig resultaat! In vergelijking met rollers en non-airless verfspuiten levert onze SuperFinish een vlekkeloos resultaat zonder strepen of gaten. Airless spuitwerk is mogelijk in elke denkbare kleur en op een ruime hoeveelheid materialen. Bespaar uzelf een hoop tijd en moeite en krijg in één keer het juiste resultaat!

Garantie op spuitwerk door Toni Schildersbedrijf

De professionals van Toni Schildersbedrijf hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Wij hebben zelfs zoveel vertrouwen in de vakkundigheid van onze medewerkers, dat wij 5 jaar garantie geven op al uw binnenschilderwerk en 3 jaar garantie geven op al uw buitenschilderwerk. Zo ook op airless spuiten. Bovendien zult u bij ons nooit voor verrassingen komen te staan. Wij vinden het belangrijk duidelijke communicatie te hanteren met onze klanten. Bij ons geldt: afspraak is afspraak, no-nonsense! Zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent.

spuitwerk toni schildersbedrijf
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Garantie op spuitwerk
 • Afspraak is afspraak

Spuitwerk van muren, plafond en meer

Onze airless spuitinstallatie is geschikt voor spuitwerk op diverse materialen. Denk aan muurverf, latex muurverf, lakverf, gevelbescherming, corrosiebescherming, beits, impregneermiddel, olie, lak, synthetische lak, dekkende lak, primers, radiatorlak, hamerslaglak, anti-corrosie lak, vullende grondlak, acrylaat lak, dispersies en materialen met hoog vaste-stofgehalte. De SuperFinish van Toni Schildersbedrijf zorgt voor perfecte oppervlakte resultaten dankzij de verwarmde slang. Het is niet alleen ideaal voor verf, maar ook voor dikvloeibare materialen zoals spuitlak. De materialen worden in de slang verwarmd, zodat ze de perfecte viscositeit behouden. Dit zorgt voor een optimale aanbreng van spuitwerk op elk oppervlak!

Recensies

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Voor particulieren en bedrijven

Woningcorporaties, scholen, kantoren, particulieren en Verenigingen van Eigenaren (V.v.E) maakten al eerder gebruik van onze diensten. Geef uw pand ook weer nieuw leven met onze veelzijdigheid en goede kwaliteit. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook voor klein timmerwerk

Het kan gebeuren dat we er tijdens onze werkzaamheden achterkomen dat er een timmerman moet worden ingeschakeld. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin iets gerepareerd of vervangen moet worden. Ook bij klein timmerwerk staat Toni Schildersbedrijf voor u klaar. Zo kunt u alles laten doen door één bedrijf, wat u weer scheelt in de kosten!

Klein Timmerwerk Toni Schildersbedrijf
Spuitwerk door Toni Schildersbedrijf

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in spuitwerk voor uw muren of spuitwerk voor uw plafond? Bij Toni Schildersbedrijf helpen wij u graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan door een bericht te sturen via het contactformulier op deze website. Ook kunt u ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 085-4017190. Voor airless spuiten bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het juiste adres.