Houtrot laten repareren of vervangen

Last van houtrot? U kunt bij Toni Schildersbedrijf een met houtrot beschadigd kozijn laten repareren of vervangen. Houtrot is een veelvoorkomende schade aan houten constructies. Het vaakst doet dit probleem zich voor in oudere woningen, maar houtrot kan ook in nieuwere woningen voorkomen. Bij ons kunt u houtrot zorgvuldig laten repareren. Houtrot laten repareren is immers doorgaans goedkoper dan het vervangen. Wij hebben hier effectieve methoden en de beste materialen voor. Wanneer vervangen de beste optie is, zorgen wij dat uw ramen, kozijnen en andere houten constructies die zijn aangetast met houtrot in zijn geheel worden vervangen en worden voorzien van het door u gewenste schilderwerk.

Waarom Toni Schildersbedrijf bij uw houtrot renovatie?

Voor een houtrot renovatie bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring en verzekeren u van de beste kwaliteit materialen. Bij onze ‘no-nonsense’ organisatie geldt: afspraak is afspraak. Zo zal u bij ons nooit voor verrassingen komen te staan. Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Wanneer u voor een houtrot renovatie kiest voor Toni Schildersbedrijf, kiest u voor:

 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Vrijblijvende offerte
 • De beste kwaliteit
 • Afspraak is afspraak
onderkant schuur renovatie

Recensies

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Voor particulieren en bedrijven

Woningcorporaties, scholen, kantoren, particulieren en Verenigingen van Eigenaren (V.v.E) maakten al eerder gebruik van onze diensten. Geef uw pand ook weer nieuw leven met onze veelzijdigheid en goede kwaliteit. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij achterhalen de oorzaak van houtrot

De oorzaak van houtrot is meestal optrekkend vocht of een slechte ventilatie. Daarnaast zijn lekkages langs kitranden in de badkamer of keuken veelvoorkomende oorzaken van dit venijnige probleem. Bij Toni Schildersbedrijf zorgen we ervoor dat de oorzaak van het probleem snel achterhaald wordt. Zo kan houtrot in de toekomst worden uitgesloten. Hoe kunt u zelf houtrot voorkomen? Dit kan door het schilderwerk in uw pand regelmatig te onderhouden, te zorgen voor een juiste afwatering en ventilatie en door kitranden en voegranden te onderhouden. Toni Schildersbedrijf kan u hier uitgebreid over informeren en adviseren, zodat u houtrot eenvoudig kunt voorkomen.

Ook voor klein timmerwerk

Het kan gebeuren dat we er tijdens onze werkzaamheden achterkomen dat er een timmerman moet worden ingeschakeld. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin iets gerepareerd of vervangen moet worden. Ook bij klein timmerwerk staat Toni Schildersbedrijf voor u klaar. Zo kunt u alles laten doen door één bedrijf, wat u weer scheelt in de kosten!

Klein Timmerwerk Toni Schildersbedrijf
houtrot reparatie en lakken

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u houtrot laten repareren? En bent u op zoek naar een bedrijf waar u vanaf de eerste keer goed geholpen wordt? Dan leren wij u graag beter kennen! Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website. Ook kunt u ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl of door te bellen naar 085-4017190. Om uw kozijn, raam of andere houten constructie met houtrot te laten repareren kunt u bij Toni Schildersbedrijf terecht!