Stucwerk door Toni Schildersbedrijf

Bij Toni Schildersbedrijf kunt u terecht voor stucwerk. Voordat wij uw muren voorzien van een behang of verflaag, zullen wij altijd de ondergrond controleren. Het kan namelijk zo zijn dat de ondergrond nog verbetering nodig heeft. Wanneer de muren in uw woning of bedrijfspand oneffenheden of beschadigingen bevatten, zal onze stukadoor eerst uw muren herstellen. Een egale ondergrond leidt namelijk tot het mooiste resultaat. Zo bent u bij Toni Schildersbedrijf altijd verzekerd van een volledig afgewerkte muur.

Stucwerk als goede basis

Heeft het stucwerk in uw woning of bedrijfspand oneffenheden of beschadigingen? Voordat wij uw muren voorzien van een kleurtje of behang is het belangrijk dat de ondergrond van de muur goed in orde is. Een mooi behang of mooie verflaag valt of staat namelijk met de conditie van de ondergrond. Wanneer een behang of verflaag wordt aangebracht op een wand met oneffenheden of beschadigingen zal dit altijd te zien zijn. Dit heeft invloed op de uitstraling van de gehele ruimte. Het is daarom belangrijk dat er aandacht besteed wordt aan het stucwerk. Bij ons kunt u terecht voor het totaalpakket: stucwerk en vervolgens verven of behangen.

stucwerk

Waarom kiezen voor Toni Schildersbedrijf als stukadoor?

Voor gedegen stucwerk als ondergrond voor een mooi behang of mooie verflaag, bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het juiste adres. Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Met meer dan 20 jaar aan ervaring bent u verzekerd van het beste vakwerk. Onze ervaren schilders werken uitsluitend met de beste kwaliteit materialen. Bovendien hechten wij veel waarde aan duidelijke afspraken. Zo zult u nooit voor een verrassing komen te staan, want afspraak is afspraak. Wanneer u kiest voor Toni Schildersbedrijf als stukadoor, kiest u voor:

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • De beste kwaliteit
 • Afspraak is afspraak
 • Vrijblijvende offerte

Recensies

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Voor particulieren en bedrijven

Woningcorporaties, scholen, kantoren, particulieren en Verenigingen van Eigenaren (V.v.E) maakten al eerder gebruik van onze diensten. Geef uw pand ook weer nieuw leven met onze veelzijdigheid en goede kwaliteit. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook voor klein timmerwerk

Het kan gebeuren dat we er tijdens onze werkzaamheden achterkomen dat er een timmerman moet worden ingeschakeld. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin iets gerepareerd of vervangen moet worden. Ook bij klein timmerwerk staat Toni Schildersbedrijf voor u klaar. Zo kunt u alles laten doen door één bedrijf, wat u weer scheelt in de kosten!

Klein Timmerwerk Toni Schildersbedrijf
Toni Schildersbedrijf stucwerk

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Zoekt u een bedrijf waar u terecht kunt voor zowel een stukadoor als schilder en behanger? Bij Toni Schildersbedrijf bent u aan het juiste adres. Ook wanneer u kiest voor een totaalrenovatie van uw woning of bedrijfspand. Voor een vrijblijvende offerte kunt u eenvoudig contact met ons opnemen middels het contactformulier op deze website. Daarnaast kunt u ons bereiken door te bellen naar 085-4017190 of een e-mail te sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl. Voor professioneel stucwerk kunt u terecht bij Toni Schildersbedrijf.