Voor al uw binnenschilderwerk

Bij Toni Schildersbedrijf bent u aan het juiste adres voor vakkundig binnenschilderwerk. Vaak wordt binnenschilderwerk gezien als een verfraaiing van de woning. Het is bij ons tevens mogelijk te sauzen met verschillende kleuren. Hierdoor worden mooie en levendige effecten gecreëerd. Ook voor het lakken van uw deuren, kozijnen, kasten en andere houtwerken kunt u bij ons terecht. Hiervoor maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaande lakken. Wij schilderen onder andere:

 • Wanden
 • Deuren
 • Plafonds
 • Kozijnen
 • Trappen
 • Keukens

Toni Schildersbedrijf biedt 5 jaar garantie

Bij Toni Schildersbedrijf hebben we veel vertrouwen in de vakkundigheid van onze schilders. Daarom laten we het niet alleen bij woorden, maar staan we ook echt garant voor het vakwerk dat we leveren. Zo krijgt u 5 jaar garantie op al het binnenschilderwerk. Bovendien vinden wij het belangrijk duidelijk te communiceren met onze klanten en verwachtingen waar te maken. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. U kunt bij ons terecht voor al uw binnenschilderwerk of een totaalrenovatie van uw woning of bedrijfspand.

Recensies

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Voor particulieren en bedrijven

Woningcorporaties, scholen, kantoren, particulieren en Verenigingen van Eigenaren (V.v.E) maakten al eerder gebruik van onze diensten. Geef uw pand ook weer nieuw leven met onze veelzijdigheid en goede kwaliteit. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onderhoudsplan van Toni Schildersbedrijf

Wilt u het schilderwerk in uw woning of bedrijfspand vakkundig laten bijhouden? Dan kunt u ervoor kiezen een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij stellen graag een abonnement op dat past bij uw woning of bedrijfspand en uw persoonlijke wensen.

Langdurig plezier van ons schilderwerk

Veel mensen zijn geneigd zelf de verfkwast op te pakken voor het binnenwerk. Vervolgens komen ze er vaak achter dat het een meer tijdrovende klus was dan gedacht en het schilderwerk er minder goed op zit dan gehoopt. Een vakkundige binnenschilder ontzorgt u volledig. Bij Toni Schildersbedrijf werken wij uitsluitend met kwalitatief goede materialen en verf. Hierdoor heeft u langdurig plezier van het schilderwerk. Door het schilderwerk aan de binnenzijde van uw pand regelmatig door ons te laten bijhouden, kunt u ook de conditie van uw woning behouden. Zo zal het houtwerk in uw pand een langere levensduur hebben wanneer het door een vakkundige schilder is gelakt. Met het binnenschilderwerk van Toni Schildersbedrijf heeft u altijd een prachtig geschilderde ruimte en zorgt u tegelijkertijd voor een langere levensduur van uw pand.

Ook voor klein timmerwerk

Het kan gebeuren dat we er tijdens onze werkzaamheden achterkomen dat er een timmerman moet worden ingeschakeld. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin iets gerepareerd of vervangen moet worden. Ook bij klein timmerwerk staat Toni Schildersbedrijf voor u klaar. Zo kunt u alles laten doen door één bedrijf, wat u weer scheelt in de kosten!

Klein Timmerwerk Toni Schildersbedrijf
Toni Schildersbedrijf muur schilderen

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte

Toni Schildersbedrijf staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u op zoek naar een binnenschilder waar u vanaf het eerste moment goed geholpen wordt? Dan leren we u graag beter kennen! Neem direct contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte. Contact opnemen kan door een bericht te sturen via het contactformulier op deze website. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl of ons telefonisch bereiken via 085-4017190.