Schildersbedrijf met ruim 20 jaar ervaring

De ervaren schilders van Toni Schildersbedrijf staat al meer dan 20 jaar voor u klaar met passie voor het vak. Wij bieden een totaalpakket aan op het gebied van schilderwerken voor binnen en buiten. We zijn een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven die geen 9-tot-5 mentaliteit heeft. Ook voor de totaalrenovatie van uw pand!

Standaard 3-5 jaar garantie

Bij topkwaliteit hoort natuurlijk garantie. Toni Schildersbedrijf is niets minder dan zeker van zijn zaak, los van de garantie op kundig verftechnisch advies en ons vakwerk krijgt u bij ons ook nog eens een standaard garantie van 3 jaar op buitenschilderwerk en 5 jaar garantie op binnenschilderwerk. Dat hoort er nou eenmaal bij!

 • 5 jaar garantie op binnenschilderwerk
 • 3 jaar garantie op buitenschilderwerk

Recensies

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Over ons Toni Schildersbedrijf

Afspraak is afspraak

Duidelijke communicatie staat bovenaan ons lijstje, het is voor ons belangrijk om uw verwachting waar te maken. Bij ons geldt: afspraak is afspraak! Bent u op zoek naar een bedrijf waar u vanaf de eerste keer goed geholpen wordt? Dan leren wij u graag beter kennen!