blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Over ons

Schilder- en behangwerken onder 1 dak

Toni Schildersbedrijf biedt u een totaalpakket aan op het gebied van schilder-en behangwerken. Met passie en liefde voor het vak maken wij met elke druppel verf uw dromen waar.

Duidelijke communicatie staat bovenaan ons lijstje, het is voor ons belangrijk om uw verwachting waar te maken. Bent u op zoek naar een bedrijf waar u vanaf de eerste keer goed geholpen wordt? Dan leren wij u graag beter kennen!

Toni Schildersbedrijf

Standaard 3-5 Jaar garantie!

Bij topkwaliteit hoort natuurlijk garantie. Toni Schildersbedrijf is niets minder dan zeker van zijn zaak, los van de garantie op kundig verftechnisch advies en ons vakwerk krijgt u bij ons ook nog eens een standaard garantie van 3 jaar op buitenschilderwerk en 5 jaar garantie op binnenschilderwerk.
Dat hoort er nou eenmaal bij!

Uiteenlopende werkzaamheden:

Alleen maar goede beoordelingen

Toni Schildersbedrijf is ook actief op marktplaats en biedt zijn diensten ook aan via Marktplaats. Ook daar behalen wij alleen maar tevreden beoordelingen!

Toni Schildersbedrijf is u graag van dienst en is werkzaam als schildersbedrijf in o.a.; Almelo, Dalfsen, Deventer, Dronten, Epe, Hattem, Heerde, Kampen, Meppel, Ommen, Zwolle , Apeldoorn, Wezep, Gorssel, Harderwijk, Nijverdal, Utrecht en Amersfoort.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.