De buitenschilder voor muren, kozijnen en meer

Voor een vakkundige buitenschilder kunt u terecht bij Toni Schildersbedrijf. Met buitenschilderwerk wordt uw pand optimaal verfraaid en beschermd. U kunt hierbij denken aan het verven van uw:

 • Buitenmuren
 • Deuren
 • Schuttingen
 • Kozijnen
 • Schuurtjes

Het bijhouden van het schilderwerk aan de buitenkant van uw pand heeft twee doelen: uitstraling en bescherming. Het eerste dat men ziet aan uw pand is de buitenkant. Voor een goede eerste indruk is het dus belangrijk dat de buitenkant er verzorgd uitziet. Daarnaast heeft buitenschilderwerk een praktisch doel. Doordat onze materialen van hoge kwaliteit zijn, is uw pand beschermd tegen slechte weersomstandigheden.

Toni Schildersbedrijf biedt 3 jaar garantie

Bij Toni Schildersbedrijf zijn wij al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in buitenschilderwerk. Hierdoor weten wij exact wat er nodig is om uw pand te laten stralen. Wij maken gebruik van de juiste materialen en verfproducten, waardoor u jarenlang kunt genieten van prachtig schilderwerk. Omdat wij veel vertrouwen hebben in de vakkundigheid van onze schilders, bieden wij u maar liefst 3 jaar garantie op het buitenschilderwerk. Bovendien kunt u bij ons duidelijke communicatie verwachten. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Toni Schildersbedrijf Buitenschilderwerk

Recensies

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Voor particulieren en bedrijven

Woningcorporaties, scholen, kantoren, particulieren en Verenigingen van Eigenaren (V.v.E) maakten al eerder gebruik van onze diensten. Geef uw pand ook weer nieuw leven met onze veelzijdigheid en goede kwaliteit. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onderhoudsplan van Toni Schildersbedrijf

Wilt u het schilderwerk in uw woning of bedrijfspand vakkundig laten bijhouden? Dan kunt u ervoor kiezen een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij stellen graag een abonnement op dat past bij uw woning of bedrijfspand en uw persoonlijke wensen.

Langdurig plezier van ons schilderwerk

Om uw pand aan de buitenkant te beschermen tegen weersinvloeden is het belangrijk het te voorzien van de juiste beschermlaag. Bij Toni Schildersbedrijf maken we alleen gebruik van de beste materialen. Met goed en kwalitatief buitenschilderwerk is uw pand jarenlang beschermd en zal er minder snel schade en houtrot ontstaan. Zo gaan uw deuren, kozijnen en andere onderdelen aan de buitenkant van uw pand langer mee. Het repareren van een kozijn of gevel is vele malen duurder dan het opnieuw schilderen ervan. Wij raden aan het schilderwerk eens in de 5 jaar uit te laten voeren.

Ook voor klein timmerwerk

Het kan gebeuren dat we er tijdens onze werkzaamheden achterkomen dat er een timmerman moet worden ingeschakeld. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin iets gerepareerd of vervangen moet worden. Ook bij klein timmerwerk staat Toni Schildersbedrijf voor u klaar. Zo kunt u alles laten doen door één bedrijf, wat u weer scheelt in de kosten!

Klein Timmerwerk Toni Schildersbedrijf
Toni schildert buiten

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Zoekt u een buitenschilder waar u op kunt vertrouwen? Wij leren u graag beter kennen. Voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte kunt u eenvoudig een bericht sturen via het contactformulier op deze website. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan naar 085-4017190. Voor al uw buitenschilderwerk voor muren, kozijnen en meer kunt u terecht bij Toni Schildersbedrijf!