Keuken laten schilderen voor een nieuwe look

Wist u dat een keuken opnieuw laten schilderen een uitstekend alternatief kan zijn voor het laten plaatsen van een compleet nieuwe keuken? Het is in ieder geval een veel voordeliger alternatief. Alleen het opnieuw schilderen van keukenkastjes kan al een wereld van verschil maken en hoeft niet duur te zijn. Met een paar kleine aanpassingen ziet uw keuken er weer uit als nieuw. In dit blog vertelt Toni Schildersbedrijf u er alles over.

Waarom uw keuken laten schilderen?

Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun keuken te laten schilderen. Die redenen zijn onder andere:

 • Een frisse, nieuwe look geven. Door de keuken opnieuw te schilderen, kun je de ruimte een hele nieuwe look geven. Dit is vooral handig als u de keuken al een tijdje hebt en het er wat saai of verouderd uit begint te zien.
 • Schades repareren. Als uw keuken beschadigd is, bijvoorbeeld door vochtplekken of krassen, kunt u deze schades repareren en ook de keuken opnieuw laten schilderen.
 • Huis verkopen. Wilt u uw huis verkopen? Dan kan het schilderen van de keuken een goede manier zijn om het huis aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers.
 • Waardeverhoging van uw huis. Door de keuken opnieuw te schilderen, kunt u de waarde van uw huis verhogen. Dit is vooral het geval als u de keuken een moderne, tijdloze look laat geven.

keuken schilderen

Wat zijn de kosten voor een keuken schilderen?

Vooropgesteld: een keuken laten schilderen hoeft zeker niet duur te zijn. Zo kunnen de prijzen beginnen vanaf ongeveer 250 euro. En als u de keuken schilderen uitbesteedt aan de professionele schilder, weet u 100% zeker dat het in één keer goed gedaan wordt. Wij horen uw wensen graag aan en voeren die voor u uit. Ook kunnen wij u uitstekend adviseren over de mogelijkheden, de verf, de afwerking en de schildermethode.

schilderen bij koude weer

Alleen keukenkastjes schilderen?

Om kosten te besparen kunt u ook besluiten om alleen de keukenkastjes te schilderen. Dat is vaak goedkoper dan het schilderen van de hele keuken. En alleen de keukenkastjes schilderen, kan ook een goede manier zijn om de keuken een nieuwe look te geven zonder te veel te investeren. Maar als u de hele keuken een nieuwe look wilt geven, kan het beter zijn om de hele keuken opnieuw te schilderen. Als u twijfelt, kunt u ons het beste om professioneel schilderadvies vragen. Dan komen we er vast wel uit.

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Contact met ons opnemen

Wilt u uw keuken laten schilderen door de professionals van Toni Schildersbedrijf? Dat doen wij natuurlijk graag voor u. Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@tonischildersbedrijf.nl of bel ons op 085-4017190.

Onderhoudsplan van Toni Schildersbedrijf

Wilt u het schilderwerk in uw woning of bedrijfspand vakkundig laten bijhouden? Dan kunt u ervoor kiezen een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij stellen graag een abonnement op dat past bij uw woning of bedrijfspand en uw persoonlijke wensen.