Schilder voor buiten- en binnenschilderwerk in Amersfoort

Heeft u een vakkundige schilder nodig in Amersfoort? Bij Toni Schildersbedrijf bieden wij een totaalpakket aan op het gebied van schilderwerken en meer. Bij Toni Schildersbedrijf kunt u terecht voor het schilderen van onder andere uw muren, plafond, kozijnen, deuren, schuur en schutting. Wij werken uitsluitend met de beste materialen, waardoor de verflaag er langer op blijft zitten. Goede materialen zijn een belangrijke basis voor de levensduur van uw woning of bedrijfspand in Amersfoort, omdat het uw pand beschermt tegen invloeden van buitenaf. U kunt daarom veel baat hebben bij het inhuren van een professionele schilder. Zo bent u met ons schilderwerk niet alleen verzekerd van een mooi uitziende ruimte in Amersfoort, maar kiest u tegelijkertijd voor een duurzame oplossing.

Ook voor behangen, houtrot, glaszetten, spuiten en stucwerk

Bij Toni Schildersbedrijf bieden wij meer dan alleen vakkundig schilderwerk. Zo kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket aan diensten in Amersfoort. U bent bij al onze diensten verzekerd van vakwerk en u wordt volledig ontzorgd. Een compleet overzicht van onze diensten:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Onderhoud schilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Glaszetten
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
Spuitwerk door Toni Schildersbedrijf
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Schilder voor particulieren en bedrijven

Toni Schildersbedrijf staat klaar voor particulieren en bedrijven in Amersfoort. Bedrijven kiezen vaak voor ons omdat we een betrouwbare partner zijn die alleen vakwerk levert. Zo hebben wij geen 9-tot-5 mentaliteit. Particulieren kiezen voor ons door de goede kwaliteit die wij leveren. Bovendien kunt u bij ons profiteren van diverse kortingen. Een van deze kortingen is de burenkorting. Hierbij krijgt u 10% korting, wanneer uw buren en uzelf tegelijkertijd de woning laten schilderen. Zo ziet de hele buurt in Amersfoort er weer fris uit!

Toni Schildersbedrijf met ruim 20 jaar ervaring

Toni Schildersbedrijf staat al meer dan 20 jaar voor u klaar met passie voor het vak. U kunt als particulier en bedrijf in Amersfoort bij ons terecht voor onze diensten. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Een duidelijke communicatie met onze klant vinden wij belangrijk. Bovendien hebben wij uitsluitend de beste schilders in dienst en werken we met topkwaliteit materialen. Wij hebben zelfs zoveel vertrouwen in het vakwerk van onze medewerkers dat wij garantie aanbieden op het werk dat zij leveren. Zo bieden wij:

 • 5 jaar garantie op binnenschilderwerk
 • 3 jaar garantie op buitenschilderwerk
Toni Schildersbedrijf muur schilderen
Toni schildert buiten

Vraag een offerte aan in Amersfoort

Direct een professionele schilder nodig in Amersfoort? Bij Toni Schildersbedrijf kunt u terecht voor vakkundig schilderwerk en meer. Vraag snel een offerte aan. Dit kan door een bericht te sturen via het contactformulier op deze website. Bovendien kunt u ons een e-mail sturen via info@tonischildersbedrijf.nl of ons telefonisch bereiken door te bellen naar 085-4017190. Voor een totaalpakket aan schilderwerk in Amersfoort bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het juiste adres.