blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schilder Deventer

Een vakkundige schilder in Deventer

Bent u op zoek naar een schilder in Deventer die uw huidige schilderwerk vakkundig kan vervangen? En zoekt u een schildersbedrijf waar u kunt profiteren van kortingen en garanties? Bel dan Toni Schildersbedrijf. Wij geven een burenkorting als u en uw buren het werk tegelijk door onze schilder laat uitvoeren en geven garantie op het schilderwerk van 3 en 5 jaar. Lees verder hoe u in Deventer kunt profiteren van deze voordelen.

Toni Schildersbedrijf in de regio Deventer

Toni Schildersbedrijf is een vakschildersbedrijf actief in Deventer. Wij schilderen zowel binnen als buitenschilderwerken en doen dat louter en alleen met vakschilders die hun vak verstaan en weten dat het schilderen van een kozijn meer is dan alleen een kwast met verf ergens overheen strijken.

Eén schilder voor meerdere werkzaamheden in Deventer

Het meest reguliere schilderwerk zijn uiteraard de gevels die wij onderhouden in als schilder in Deventer zoals het lakken van de kozijnen en deuren. Maar we zijn ook binnen te vinden om muren te verven, plafonds te witten en we leveren behangwerken waaronder glasvezelbehang. Wij zijn ook specialisten in het lakken en schilderen van boten.

Een schilder met garantie

U leest het goed. Wij geven garantie op ons schilderwerk. En dat doen we omdat wij ook echt garant willen staan voor de schilder die het werk uitvoert bij u.

Daarom krijgt bij ons:

  •  3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  •  5 jaar garantie op binnenschilderwerk

Profiteer nu van deze garantie.

Profiteer van burenkorting in Deventer

En we geven niet alleen garantie. We geven ook nog eens een burenkorting weg van 10% op het standaardtarief wanneer u en uw buren samen besluiten om onze schilder het werk meteen in één keer te laten doen. Profiteer van deze aanbieding die ook geldig is in Deventer zolang deze nog geldig is.

Een schilder in Deventer nodig? Neem contact met ons op

Wilt u weten wat wij als schilder in Deventer allemaal kunnen leveren? Bel ons dan of vul het formulier in op de website. Wij komen dan graag langs in Deventer om samen met u het huidige schilderwerk door te nemen. U krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte.

Schilder Deventer

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.