Vakkundige schilder in Deventer

Bent u op zoek naar een schilder in Deventer voor binnen- of buitenschilderwerk? Dan kunt u terecht bij Toni Schildersbedrijf. Wij verzorgen vakkundig schilderwerk waarop u altijd garantie krijgt, en hebben interessante kortingsacties. Wilt u van deze voordelen profiteren wanneer u een schilder in Deventer inschakelt? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en ontvang een vrijblijvende offerte.

Eén schilder voor meerdere werkzaamheden in Deventer

Het schilderwerk dat onze schilder in Deventer het meeste uitvoert, is het schilderen van gevels, kozijnen en deuren. Maar we voeren ook nog andere werkzaamheden uit. Zo kunt u bijvoorbeeld het binnenschilderwerk aan ons overlaten, waar we muren verven, plafonds witten en zelfs behangwerken verzorgen, waaronder glasvezelbehang. De werkzaamheden die we voor u in Deventer uitvoeren zijn:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Profiteer van korting in Deventer

Bij Toni Schildersbedrijf profiteert u bovendien van interessante kortingen. Willen zowel u als uw buren jullie panden laten schilderen? Maak dan gebruik van onze burenkorting. Hierbij krijgen jullie 10% korting op het standaardtarief wanneer u het werk in één keer door onze schilder in Deventer laat doen. Uw panden zien er dan netjes en gelijk uit. Een andere kortingsactie die we aanbieden is de winterkorting. Laat uw pand in de wintermaanden schilderen, en ontvang maar liefst 20% korting op het standaardtarief. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Jarenlange ervaring in schilderwerken

Toni Schildersbedrijf is als vakschilder al jarenlang actief in Deventer en de omgeving. Wij hebben enkel vakschilders in dienst met veel kennis en passie voor het vak. Wij snappen dat schilderen meer is dan alleen met een kwast en verf ergens overheen strijken. We weten dat we enkel schilderwerk van topkwaliteit leveren. Wanneer onze schilder in Deventer bij u aan de slag gaat, ontvangt u dan ook altijd garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Voor binnenschilderwerk is dat 5 jaar garantie, en voor buitenschilderwerk 3 jaar.

Glaszetten met Toni Schildersbedrijf
spuitwerk toni schildersbedrijf

Vrijblijvende offerte van de schilder in Deventer

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte van de schilder in Deventer, neemt u direct contact op met Toni Schildersbedrijf. Laat nu een bericht achter via het contactformulier hier op de site, bel 085-4017190 of stuur een mail naar info@tonischildersbedrijf.nl. Onze schilder gaat snel bij u in Deventer aan de slag.