Vakkundige schilder in regio Dronten?

Bent u op zoek naar een schilder in Dronten omdat er sprake van houtrot in uw kozijnen en deuren? Of wilt u uw binnenmuren laten voorzien van een fris kleurtje? Dan bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het juiste adres. Wij gaan aan de slag met zowel binnen- als buitenschilderwerken. U kunt altijd rekenen op schilderwerk van topkwaliteit met 3 tot 5 jaar garantie. Bent u benieuwd wat we voor u in Dronten kunnen betekenen? Neem direct contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vlekkeloos binnen- en buitenschilderwerk

Als schilder in Dronten gaan we aan de slag met heel veel verschillende soorten werkzaamheden. U kunt ons namelijk niet alleen inschakelen voor het uitvoeren aan schilderswerkzaamheden aan de buitenkant van uw pand, zoals het schilderen van de gevel, deuren en kozijnen. We gaan ook aan de slag met het binnenschilderwerk. Zo sauzen we muren, witten we plafonds en behangen we muren, onder andere met glasvezelbehang. Wij leveren als schilder in Dronten het complete pakket voor uw gehele woning of bedrijfspand. De werkzaamheden die we uitvoeren zijn:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Glaszetten
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Onderhoud schilderwerk
Glaszetter van Toni Schilderbedrijf
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

3 tot 5 jaar garantie op onze werkzaamheden

Al meer dan 20 jaar lang gaan we aan de slag met verschillende soorten schilderwerk in Dronten. Wij hebben enkel vakschilders in dienst met passie voor hun werk. Schilderen is immers meer dan alleen met een kwast en verf ergens overheen strijken. Onze schilder levert in Dronten altijd vakwerk, wat betekent dat we kwaliteit kunnen garanderen. Daarom krijgt u altijd garantie op onze werkzaamheden, 3 jaar op buitenschilderwerk en 5 jaar op binnenschilderwerk.

Schilder in Dronten met korting

Wilt u profiteren van korting wanneer u een schilder in Dronten inschakelt? Wanneer u samen met uw buren uw pand laat schilderen, krijgt u 10% korting op de standaardprijs. Voor een scherpe prijs zien beide panden er dan weer netjes en gelijk uit. Willen uw buren geen gebruik maken van deze kans, maar wilt u wel met korting uw pand laten schilderen? Maak dan gebruik van onze winterkorting. Tijdens de wintermaanden ontvangt u maar liefst 20% korting op onze werkzaamheden. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Toni Schildersbedrijf

Afspraak maken en vrijblijvende offerte ontvangen

Wilt u gebruik maken van de kwaliteit en service van onze schilder in Dronten? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Vul hier op de site het contactformulier in, bel 085-4017190 of stuur een mail naar info@tonischildersbedrijf.nl. Onze ervaren schilder gaat in Dronten bij u aan de slag.