blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schilder Dronten

Een vakkundige schilder in Dronten?

Hebben uw kozijnen en deuren last van houtrot en heeft u besloten dat u dit wil laten verhelpen door een schilder in Dronten die ook meteen het schilderwerk kan verzorgen voor uw kozijnen en deuren? Dan bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het juiste adres. Wij herstellen het houtrot voor u en voorzien uw kozijnen en deuren weer van een nieuwe verflaag. En we doen dat als schilder niet zomaar. U krijgt van ons top kwaliteit waar we ook nog eens 3 tot 5 jaar garantie op geven.

Schilder in Dronten van Kwaliteit voor een lage prijs

Wij zijn vakschilders uit Dronten. Wij verzorgen alle soorten schilderwerk en doen dat met ervaren vakschilders die allemaal opgeleid zijn in het schildersvakwezen. Wij geven 5 jaar garantie op binnenschilderwerk en 3 jaar op buitenschilderwerk. Tevens kunt bij ons kortingen krijgen zoals onze burenkorting die al door vele buren in Dronten is gebruikt om zodoende top kwaliteit voor een lage prijs te krijgen. Profiteer van deze aanbieding zolang hij nog geldig is.

Een schilder in Dronten met unieke burenkorting

U leest het goed. Wij zijn een schilder met een burenkorting. Wanneer u en uw buren in Dronten het schilderswerk tegelijk door onze schilder laat doen dan geven wij 10% korting op het standaardtarief. U profiteert dan beiden van een lage kostprijs terwijl u ook nog eens de garantie krijgt van ons.

Schilderwerk van een schilder in Dronten en nog meer

We voeren uiteraard alle denkbare schilderwerken uit zoals buitenschilderwerk op kozijnen en deuren en gevels maar we zijn ook binnen met de kwast en verfroller te vinden. Zo sauzen we muren, witten plafonds en behangen we muren waaronder glasvezelbehang. U ziet dat u bij ons een totaal schilder pakket kunt afnemen om uw hele huis zowel van binnen als buiten van een nieuw kleurtje te voorzien.

Een opsomming van ons werk:

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

Een schilder in Dronten nodig? Bel en maak een afspraak

Zoekt u nu naar een schilder in Dronten en wilt u gebruik maken van de burenkorting bel ons dan of vul het formulier in. Onze schilder komt dan bij u langs in Dronten om de staat van uw huidige schilderwerk door te nemen en kan dan een offerte geven die u rustig kunt vergelijken.

Schilder Dronten

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.