blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schilder Kampen

Een ervaren schilder in Kampen

Heeft het schilderwerk van uw huis een opknapbeurt nodig en zoekt u een schilder in Kampen die dit vakkundig voor u kan uitvoeren? En wilt u profiteren van een korting als u de schildersklus tegelijk met uw buren laat uitvoeren en daar ook garantie op krijgt? Dan is Toni Schildersbedrijf de schilder voor u. Wij schilderen dagelijks buitenschilderwerken in Kampen met groot vakmanschap, geven 10% burenkorting en geven 3 tot 5 jaar garantie op ons werk.

Goed opgeleide schilders

Wij zijn een schilder actief in Kampen waarbij we al menig vakwerk hebben afgeleverd. Wij schilderen niet alleen buiten maar ook binnen en hebben hiervoor alleen maar goed opgeleide vakschilders beschikbaar die het werk met groot plezier doen en elke keer weer trots zijn op het werk dat ze afgeleverd hebben. En wij gaan met die trots mee door u 3 tot 5 jaar garantie te geven op het werk dat door onze schilder wordt uitgevoerd.

Profiteer nu van onze burenkorting

Ja, u leest het goed. Wij geven 10% korting op het tarief wanneer u en uw buren besluiten om tegelijk de schilder van ons de klus te laten doen bij u in Kampen. En u krijgt dan nog steeds de garantie. U krijgt in dat geval dus top kwaliteit voor een lage prijs, bent verzekerd dat het werk binnen 3 tot 5 jaar niet opnieuw gedaan hoeft te worden en u betaald de beste prijs. Pak dat voordeel zolang de aanbieding van ons geldig is.

Een veelzijdige schilder in Kampen

Alhoewel we dagelijks aan het werk zijn als schilder in Kampen doen we nog meer. Zo verzorgen we naast de buitenschildersklussen ook het schilderwerken binnenshuis zoals het witten van plafonds, het sauzen van muren en het aanbrengen van behang zoals glasvezelbehang. U ziet dat u bij Toni Schildersbedrijf niet alleen kleur kunt brengen in uw huis maar nog meer. Zo bieden wij onder andere:

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

Schilder in Kampen nodig? Wij komen graag bij u langs

Is uw buitengevel aan een nieuwe schilderbeurt toe en zoekt u hiervoor een schilder uit Kampen? En hebben uw buren ook plannen om hun gevel opnieuw te laten schilderen? Bel ons dan. Wij komen graag bij u langs in Kampen om een offerte voor u te maken die rustig kunt vergelijken.

Schilder Kampen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.