Expert in binnen- en buitenschilderwerk

Wanneer u op zoek bent naar een schilder in Kampen die uw woning of bedrijfspand de nodige opknapbeurt geeft, schakelt u de specialisten in van Toni Schildersbedrijf B.V. . Wij zijn de expert op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk, en gaan ook graag met uw klus in Kampen aan de slag. Wilt u weten wat we voor uw pand kunnen betekenen? Lees dan verder, of neem direct contact op en ontvang snel een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden van de schilder in Kampen

Onze schilder gaat in Kampen dagelijks aan de slag met het uitvoeren van schilderwerk. Zo verzorgen we buitenschilderwerk zoals het schilderen van kozijnen en deuren, en binnenschilderwerk waaronder het witten van plafonds en sauzen van muren. Maar u kunt onze schilder in Kampen ook voor andere klussen inschakelen. Zo gaan we ook aan de slag als behanger (onder andere met glasvezelbehang) en kunt u ons inschakelen om houtrot te herstellen. De werkzaamheden die onze specialisten uitvoeren zijn:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Voor bedrijven en particulieren in Kampen

De schilders gaan in Kampen zowel aan de slag bij bedrijven als particulieren. Bedrijven kiezen voor onze service onder andere omdat we zo’n betrouwbare partner zijn voor schilderwerk. We hebben geen 9-tot-5 mentaliteit, en komen de gemaakte afspraken altijd na. Particulieren kiezen voor Toni Schildersbedrijf B.V. door de scherpe tarieven die we hanteren zonder voorrijkosten, en het feit dat u regelmatig profiteert van interessante kortingsacties. Neem nu contact op en ontdek wat we voor u in Kampen kunnen betekenen. We stellen tevens een vrijblijvende offerte op.

3 tot 5 jaar garantie op schilderwerkzaamheden

Al meer dan 20 jaar zijn we actief als schilder in Kampen en de omgeving. In die jaren hebben we flink wat vakwerk afgeleverd. Onze goed opgeleide vakschilders hebben niet alleen de benodigde kennis, maar ze hebben ook passie voor hun vak. Daardoor kunnen we de kwaliteit van ons schilderwerk garanderen. Om te verzekeren dat u altijd jarenlang plezier heeft van het werk dat we geleverd hebben, krijgt u 3 jaar garantie op het buitenschilderwerk, en 5 jaar garantie op het binnenschilderwerk dat onze schilder bij u uitgevoerd heeft.

Binnenschilderwerk

Vrijblijvende offerte voor een schilder in Kampen

Wilt u Toni Schildersbedrijf B.V. inschakelen voor het uitvoeren van werkzaamheden aan uw pand? Neem dan direct contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dat kan door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 085-4017190 of stuur een mail naar info@tonischildersbedrijf.nl. Onze schilder gaat in Kampen snel en efficiënt aan de slag!