Vakkundige schilder in Wezep

Bent u op zoek naar een schilder in Wezep voor binnen- of buitenschilderwerk? Bij Toni Schildersbedrijf kunt u terecht voor schilderwerk en meer. Wij verzorgen vakkundig schilderwerk waar u altijd garantie op krijgt. Wist u dat het inhuren van een professionele schilder op de lange termijn voordeliger is? Wij werken namelijk met materialen van de beste kwaliteit, waardoor de verf lang blijft zitten. Met verf van hoge kwaliteit die vakkundig is aangebracht beschermt u de binnen- en buitenkant van uw woning tegen invloeden van buitenaf. Daarom kiest u bij ons niet alleen voor een fraai uitziende ruimte in Wezep, maar bent u ook verzekerd van een duurzame oplossing. Wij schilderen onder andere muren, kozijnen, deuren, schuren en schuttingen.

Ook voor spuiten, behangen, stucwerk, glaszetten en houtrot

Naast schilderwerk aan de binnen- en buitenkant van uw woning of bedrijfspand bieden wij een totaalpakket aan diensten aan in Wezep. Natuurlijk bent u bij al onze diensten verzekerd van topkwaliteit en wordt u volledig ontzorgd. Een compleet overzicht van onze diensten:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Onderhoud schilderwerk
 • Behangen
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Houtrot renovatie
Toni Schildersbedrijf
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Schilder inschakelen als particulier en bedrijf

Zowel particulieren als bedrijven in Wezep kunnen Toni Schildersbedrijf inschakelen voor hun schilderwerk. Waarom als bedrijf kiezen voor onze diensten? Wij zijn een betrouwbare partner die geen 9-tot-5 mentaliteit heeft. Bovendien leveren wij alleen écht vakwerk. Dit is ook de reden dat particulieren voor ons kiezen. Daarnaast kunt u bij ons profiteren van interessante aanbiedingen. Wanneer u tegelijkertijd met uw buren uw pand laat schilderen krijgt u beide 10% korting op de standaardprijs. Zo zien beide huizen er weer fris uit voor een voordelige prijs.

Schildersbedrijf met jarenlange ervaring

Toni Schildersbedrijf staat inmiddels alweer meer dan 20 jaar voor u klaar in Wezep. Met passie voor het vak leveren wij uitsluitend werk van een hoog niveau. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onze diensten. Bovendien vinden wij het belangrijk om duidelijk te communiceren met onze klanten. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. U zult niet voor verrassingen komen te staan. Omdat wij zoveel vertrouwen hebben in de vakkundigheid van onze medewerkers krijgt u altijd garantie op ons werk. Wij bieden:

 • 5 jaar garantie op binnenschilderwerk
 • 3 jaar garantie op buitenschilderwerk
Glaszetten met Toni Schildersbedrijf

Vraag een vrijblijvende offerte aan in Wezep

Wilt u direct een schilder inschakelen in Wezep? Stuur ons een bericht via het contactformulier op deze website. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte. Ook kunt u ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl of door te bellen naar 085-4017190. Wanneer u op zoek bent naar een veelzijdige schilder in Wezep bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het juiste adres.