Toni Schildersbedrijf B.V. Zwolle

Zoekt u een vakkundige schilder in Zwolle? Kies dan voor Toni Schildersbedrijf B.V. voor het beste resultaat. Wij zijn expert op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk. Daar gaan we mee aan de slag bij woningen en bedrijfspanden. Maar we voeren ook andere werkzaamheden uit. Wilt u meer weten over wat onze schilder in Zwolle voor u kan betekenen? Lees dan verder, of maak direct een afspraak om de mogelijkheden door te nemen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Waar kan onze schilder u in Zwolle mee helpen?

Als schildersbedrijf in Zwolle gaan we natuurlijk aan de slag met het uitvoeren van verschillende schilderwerkzaamheden. Dat doen we zowel binnen als buiten. Denk hierbij onder andere aan het schilderen van kozijnen en deuren, het sauzen van binnenmuren en het witten van plafonds. Maar we gaan in Zwolle ook met andere werkzaamheden aan de slag. Zo zijn we ook de specialist die u belt voor het herstellen van houtrot of om te behangen.

De werkzaamheden die onze schilder aan uw pand uit kan voeren zijn:

Schilder Zwolle

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Schilder Zwolle voor particulier en zakelijk schilderwerk

Zowel bedrijven als particulieren vertrouwen al jarenlang op de service van ons schildersbedrijf. U kunt onze schilder in Zwolle inschakelen voor zowel woningen als bedrijfspanden. We gaan altijd erg flexibel te werk, want we hebben geen 9-tot-5 mentaliteit. Wel zorgen we ervoor dat de klus zo snel en efficiënt mogelijk geklaard wordt. Gemaakte afspraken komen we altijd na. Bovendien hanteren we scherpe prijzen, en hoeft u bij ons geen voorrijkosten te betalen. Ook hebben we regelmatig leuke kortingsacties. Wilt u meer weten over onze service? Neem dan snel contact op om de mogelijkheden te bespreken en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Toni Schildersbedrijf B.V. voor schilderwerk van hoge kwaliteit

Al meer dan 20 jaar lang zijn wij actief als schilder in Zwolle en de omgeving. Onze specialisten hebben in die tijd ontzettend veel ervaring opgedaan, en weten nu voor elk pand het beste resultaat neer te zetten. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we elke klus aan moeten pakken. We gebruiken enkel de beste materialen, en al onze medewerkers worden goed opgeleid. Bovendien hebben ze echt passie voor hun vak. Wij doen er alles aan om bij uw woning of bedrijfspand een prachtig resultaat neer te zetten. Hier kunt u vervolgens nog jarenlang van genieten. Wij zijn zeker van de kwaliteit die we leveren, en geven op onze werkzaamheden daarom altijd garantie. Op buitenschilderwerken van onze schilder in Zwolle krijgt u 3 jaar garantie, en op binnenschilderwerken 5 jaar.

Schilderbedrijf Zwolle

Binnenschilderwerk

Vraag vandaag een offerte aan voor schilder Zwolle

Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte voor schilderwerk in Zwolle? Neem dan vandaag contact met ons op. U kunt uw vraag stellen door ons contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-4017190 of door een mail te sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl. De schilder van Toni Schildersbedrijf B.V. gaat in Zwolle graag met uw klus aan de slag.