blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schilder Zwolle

Een schilder uit Zwolle met ervaring

Wie wil dat niet? Het huis weer tip top in orde met kwaliteit schilderwerk geschilderd door een schilder in Zwolle met vakkennis. Toni Schildersbedrijf is zo’n schilder die dat kan doen voor u. Wij knappen uw kozijnen en deuren weer zo op dat ze weer als nieuw zijn als wij ons werk gedaan hebben. En we schilderen niet alleen in Zwolle. We verzorgen ook behangwerkzaamheden en sauzen uw muren binnenshuis in elke kleur die u maar wenst.

Toni Schildersbedrijf voor uw schilder in Zwolle

Toni Schildersbedrijf is een schilder uit Zwolle waarbinnen alleen gebruik wordt gemaakt van vak schilders die weten hoe ze met een kwast en verf om moeten gaan. Als schilder renoveren wij oud schilderwerk, herstellen houtrot en brengen een prachtige nieuwe laag verf aan die jarenlang mee gaat. En dat maken we ook hard door garantie te geven op ons schilderwerk.

  •  3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  •  5 jaar garantie op binnenschilderwerk

Zo ziet u maar dat we ook werkelijk garant staan voor ons werk.

Profiteer van burenkorting in Zwolle

En we hebben nog iets moois voor u. Wij geven 10% korting op het standaardtarief wanneer u en uw buren in Zwolle besluiten om samen de schilder bij ons te bestellen en het in één keer te laten doen. Dat scheelt u in de kostprijs terwijl u toch de garantie krijgt van ons dat het vakwerk is dat er afgeleverd wordt. Zo wordt het wel heel erg voordelig om in Zwolle de schilder te vinden die u zoekt.

Een veelzijdige schilder in Zwolle

We doen meer dan schilderen alleen in Zwolle. Zo verzorgen wij ook uw behangwerk, sauzen we muren met en zonder glasvezelbehang. Hieronder kunt u een opsomming lezen van ons werk:

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

Schilder in Zwolle nodig? Neem contact met ons op!

Zoekt u een schildersbedrijf in Zwolle en wilt u profiteren van kortingen en onze garanties? Bel ons dan of vul het formulier in op de website. Wij komen bij u langs in Zwolle, bespreken met u de noodzakelijke werkzaamheden en geven u daar een vrijblijvende schilder offerte voor die u rustig kunt vergelijken. Schilder Zwolle
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.