blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schildersbedrijf Deventer

Uw kozijnen door de vakman geschilderd

Hebben uw kozijnen en uw deuren van uw gevel een nieuwe verflaag nodig en wilt u dit liever laten doen door een vakschilder? Dan is Toni Schildersbedrijf het schildersbedrijf in Deventer die u zoekt. Wij leveren top kwaliteit schilderwerk en geven ook een aantrekkelijke burenkorting en een garantie op het werk dat wij leveren. Beide aanbiedingen zijn geldig in Deventer, profiteer daarvan zolang de korting geldig is.

Wie is Toni Schildersbedrijf?

Ons schildersbedrijf is al een aantal jaren actief in Deventer waar we alle denkbare schilderwerken verzorgen zoals binnen en buitenschilderwerk. We hebben vakschilders beschikbaar in ons schildersbedrijf in Deventer die vakwerk afleveren en met plezier bij u op de ladder gaan staan. Onze vakschilders begrijpen dat schilderen meer is dan alleen maar me de kwast de verf aanbrengen. Het is en blijft vakwerk.

Garantie op het schilderwerk

Wij staan garant voor ons schilderwerk en drukken dat uit in de garanties die wij geven. Wij geven:

  •  3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  •  5 jaar garantie op binnenschilderwerk

Onze werkzaamheden

We schilderen zowel binnen als buitenwerken. Buiten lakken we de kozijnen en deuren, binnen sauzen we muren, witten we plafonds en behangen we uw muren met o.a. glasvezelbehang en verven dit behang ook voor u. En als ervaren bootschilders lakken we al jarenlang boten met de lakken van de hoogste kwaliteit.

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

Profiteer nu van de burenkorting

Ons schildersbedrijf geeft vanaf nu ook in Deventer een burenkorting van 10% op het standaardtarief wanneer u samen met uw buren de klus in één keer door ons laat doen. Zo pakt u het voordeel van kwaliteit, een lage prijs en de garantie tezamen in één pakket. Mooier kan het niet. Profiteer van deze aanbieding in Deventer zolang deze geldig is.

Schildersbedrijf Deventer

Maak een afspraak

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen als schildersbedrijf in Deventer? Bel ons dan of vul het formulier in op de website. Wij komen dan bij u langs in Deventer om een offerte te maken voor u die u vrijblijvend is en die u rustig kunt vergelijken.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.