Professioneel schildersbedrijf in Deventer

Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf in Deventer, bijvoorbeeld omdat uw deuren en kozijnen een nieuwe verflaag nodig hebben, of omdat u een nieuwe kleur op uw muren wilt? Dan is Toni Schildersbedrijf de specialist waarnaar u op zoek bent! Wij leveren topkwaliteit schilderwerk, geven aantrekkelijke kortingen en we geven altijd garantie op de werkzaamheden die we als schildersbedrijf in Deventer uitvoeren. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Werkzaamheden die we uitvoeren

De specialisten van Toni Schildersbedrijf gaan aan de slag met zowel binnen- als buitenschilderwerken. Zo lakken we de kozijnen en deuren van uw pand, sauzen we muren, witten we plafonds en kunt u ons ook inschakelen om te behangen met onder andere glasvezelbehang. Zoals u kunt merken houden we ons dus met veel meer werkzaamheden bezig dan alleen uw pand voorzien van een nieuw likje verf. Als schildersbedrijf in Deventer gaan we onder andere aan de slag met:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Glaszetten
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Onderhoud schilderwerk
Toni Schildersbedrijf
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

3-5 jaar garantie op schilderwerk

Al meer dan 20 jaar gaan we als schildersbedrijf in Deventer en de omgeving aan de slag. We hebben dan ook al ontzettend veel schilderwerken uitgevoerd. We hebben enkel vakmensen in dienst die veel ervaring hebben en hun werk zorgvuldig uitvoeren. We verzekeren dat we altijd topkwaliteit schilderwerk leveren. Daarom krijgt u altijd garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, 3 jaar op buitenschilderwerk en 5 jaar op binnenschilderwerk.

Buren- en winterkorting in Deventer

Toni Schildersbedrijf heeft regelmatig kortingsacties waar u in Deventer van kunt profiteren. Bent u bijvoorbeeld niet de enige die op zoek is naar een schildersbedrijf, maar willen uw buren hun pand ook laten schilderen? Maak dan gebruik van de burenkorting. Ontvang 10% korting op het standaardtarief en laat de klus samen met uw buren in een keer door ons uitvoeren. U heeft dan beide een nette, gelijke gevel voor een scherpe prijs. Ook hanteren we een winterkorting. Tijdens de wintermaanden ontvangt u maar liefst 20% korting op de uitgevoerde werkzaamheden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Onderhoudsabonnement Toni Schildersbedrijf
schilderen bij koude weer

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten wat we voor u kunnen betekenen als schildersbedrijf in Deventer? Neem dan contact op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Laat nu een bericht achter via het contactformulier hier op de site, bel 085-4017190 of stuur een mail naar info@tonischildersbedrijf.nl. Toni Schildersbedrijf gaat in Deventer graag bij u aan de slag.