blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schildersbedrijf Dronten

Uw schilder uit Dronten

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf uit Dronten die voor u het houtrot kan herstellen en uw kozijnen en deuren weer van een nieuw laagje verf kan voorzien? Dan bent u bij Toni Schildersbedrijf aan het goede adres. Wij leveren top kwaliteit schilderwerk voor zowel binnen als buiten en geven ook garantie op deze schildersklussen. Tevens kunnen wij uw binnenschilderwerk ook verzorgen zoals het witten van uw plafonds en het sauzen van uw muren.

Voor al uw schilderwerk

Toni Schildersbedrijf is een allround schilder actief in Dronten waarbij we vooral de standaard schildersklussen verzorgen zoals het schilderen van buitengevels, deuren en kozijnen en het reguliere binnenschilderwerk. Wij hebben vakschilders in dienst die er veel plezier in hebben om een stukje vakwerk af te leveren waar ze trots op kunnen zijn. En ons schildersbedrijf hebben zoveel vertrouwen in onze vaklieden dat wij ook garantie geven op ons schilderwerk.

  •  3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  •  5 jaar garantie op binnenschilderwerk.

Op deze manier weet u dat u met een schildersbedrijf in zee gaat die niet alleen van woorden, maar ook van daden houdt.

Profiteer van hoge kortingen

Zijn de kozijnen van uw buren in Dronten ook aan een schilderbeurt toe? Twijfel dan niet en laat het samen meteen in één keer door ons doen. Wij geven u 10% korting op het standaardtarief zodat u samen kunt profiteren van een goede prijs en de kwaliteit met de garantie die ons schildersbedrijf in Dronten graag aan u aanbieden.

Schildersbedrijf Dronten

We doen meer dan alleen schilderen

Hieronder kunt u lezen wat wij nog meer doen. Wij zijn tevens als behanger actief in Dronten en verzorgen daarbij ook glasvezelbehang. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres voor:

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehang

Neem nu contact op!

Zoekt u een schildersbedrijf uit Dronten die bereid is om u garantie te geven voor kwaliteit? Bel ons dan of vul het formulier in. Wij nemen dan contact met u op en komen bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken die u rustig kunt nalezen en vergelijken.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.