Voor binnen- en buitenschilderwerk

Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf dat in Dronten aan de slag gaat? Bij Toni Schildersbedrijf bent u aan het juiste adres voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Wij gaan aan de slag met onder andere het schilderen van kozijnen en deuren, houtrot herstellen, schilderen van de binnenmuren, het witten van plafonds en behangen. We leveren altijd topkwaliteit schilderwerk met garantie. Meer weten? Neem direct contact op voor persoonlijke informatie.

Voor al uw schilderwerk

Als allround schildersbedrijf in Dronten kunt u ons dus voor meer inzetten dan alleen het schilderen van uw gevel, kozijnen en buitendeuren. Zo kunt ons ook inschakelen om te schilderen of behangen (onder andere met glasvezelbehang) in uw woning. De werkzaamheden waarvoor u ons in Dronten kunt bellen zijn:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Glaszetten
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Onderhoud schilderwerk
Toni Schildersbedrijf muur schilderen
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Profiteer van hoge kortingen

Bent u niet de enige die op zoek is naar een schildersbedrijf in Dronten, maar is het pand van de buren ook aan een schilderbeurt toe? Profiteer dan van onze burenkorting, en laat uw panden samen in één keer door ons schilderen met 10% korting. Bij Toni Schildersbedrijf hebben we in de winter ook een leuke kortingsactie. In de wintermaanden bieden we maar liefst 20% korting! Wilt u ook profiteren van een van deze kortingen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Waarom u kiest voor ons schildersbedrijf in Dronten

Waarom u nu juist kiest om ons in te schakelen wanneer u op zoek bent naar een schildersbedrijf in Dronten? Zoals genoemd gaan we aan de slag met verschillende klussen in en aan uw woning. Dat doen we al meer dan 20 jaar. Onze vakschilders zijn mensen met ervaring en passie voor hun werk. We leveren altijd vakwerk, wat betekent dat we kwaliteit kunnen garanderen. Daarom krijgt u 3 jaar garantie op buitenschilderwerk, en 5 jaar garantie op binnenschilderwerk.

Toni Schildersbedrijf
Toni Schildersbedrijf interieur schilderen

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Profiteer ook van de voordelen van ons schildersbedrijf in Dronten, en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Dat doet u door nu het contactformulier hier op de site in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-4017190 of door een mail te sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl. De ervaren schilders van Toni Schildersbedrijf gaat in Dronten snel aan de slag.