Heeft u in Genemuiden een schilder nodig?

Is uw pand toe aan renovatie? Dan is het handig om contact op te nemen met Toni Schildersbedrijf in regio Genemuiden. Wij zijn dé specialist op het gebied van schilderwerk. Voor allerlei soorten panden doen wij zowel binnen- als buitenschilderwerk.Onze schilders weten precies wat u nodig heeft en welke materialen het beste ingezet kunnen worden om uw pand een mooie uitstraling te geven. Toni Schildersbedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen. Mocht u graag meer informatie willen ontvangen van Toni Schildersbedrijf, dan kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon of per mail.

Diensten

U wordt volledig ontzorgt en bent verzekerd van uitsluitend vakwerk bij al onze diensten. Naast het verzorgen van binnen- en buitenschilderwerk kunt u bij Toni Schildersbedrijf ook terecht voor een totaalrenovatie van uw woning of bedrijfspand in Genemuiden. Een compleet overzicht van de diensten die wij aanbieden:

Toni Schildersbedrijf spuitwerk in Genemuiden

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Voor particulier en zakelijk schilderwerk

U kunt zowel binnen- als buitenshuis het schilderwerk in Genemuiden door Toni Schildersbedrijf laten doen. Dit geldt voor zowel particulier als voor zakelijk schilderwerk. Daar maken wij geen onderscheid in. Onze schilders zijn goed opgeleid en leveren topkwaliteit voor uw pand. Bovendien hanteren we transparante tarieven zodat u precies weet hoeveel u moet betalen. U betaalt nooit teveel bij ons! Ook leveren we 100% tevredenheidsgarantie voor elk schilderwerk. U krijgt een garantie van 3 jaar op buitenschilderwerk en 5 jaar garantie voor binnenschilderwerk. Elke klus kunnen onze schilders aan! Wij schilderen onder andere:

 • wanden
 • plafonds
 • trappen
 • keukens
 • deuren en kozijnen
 • schuttingen

Muur geverfd door Toni Schildersbedrijf in Genemuiden

Waarom Toni Schildersbedrijf in Genemuiden?

Er zijn een aantal pluspunten op te noemen wanneer u voor Toni Schildersbedrijf in regio Genemuiden gaat kiezen. Om te beginnen hebben we meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van schilderwerk. Ook hebben we goed opgeleide schilders in dienst. Onze schilders werken met hoogwaardige materialen en u kunt altijd op onze service vertrouwen. Bovendien komen we altijd de afspraken na die we samen met u hebben gemaakt. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Als u met vragen zit, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan samen met u kijken wat we voor u kunnen betekenen. Persoonlijk contact vinden we ontzettend belangrijk om u de beste service te kunnen leveren.

Vraag een offerte aan bij Toni Schildersbedrijf Genemuiden

Wilt u uw pand zo snel mogelijk laten opknappen door een van onze schilders? Bel of mail dan naar Toni Schildersbedrijf in regio Genemuiden voor een afspraak of een offerte. U kunt ons bereiken via 085-4017190 of per mail via info@tonischildersbedrijf.nl.

Glaszetten door Toni Schildersbedrijf in Genemuiden