Experts in binnen- en buitenschilderwerken

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Hattem dat aan de slag gaat met zowel buiten- als binnenschilderwerk? En wilt u een professional inschakelen die garantie geeft op het werk dat geleverd wordt? Neem dan contact op met Toni Schildersbedrijf. Wij zijn allround vakschilders, behangers en houtrotverwijderaars. Bovendien kunt u profiteren van interessante kortingen. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden van ons schildersbedrijf in Hattem

Als schilderbedrijf in Hattem gaan we vooral aan de slag met buitenschilderwerk, maar dat is zeker niet het enige schilderwerk dat we uitvoeren. Natuurlijk gaan we ook binnen aan de slag met schilderen, witten en sauzen. Maar we voeren ook andere werkzaamheden uit. Zo herstellen we houtrot, en kunnen we uw muren ook behangen (onder andere met glasvezelbehang). De werkzaamheden die we uitvoeren zijn:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk
Toni Schildersbedrijf Buitenschilderwerk
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Schilderwerk van hoge kwaliteit

Al meer dan 20 jaar lang gaan we als schildersbedrijf in Hattem aan de slag met het uitvoeren van al onze werkzaamheden. Wij hebben enkel vakmensen in dienst, die passie hebben voor hun werk en altijd een resultaat van topkwaliteit leveren. Wij garanderen dat u jarenlang plezier zult hebben van het resultaat. Daarom krijgt u 3 jaar garantie op het buitenschilderwerk dat we uitvoeren, en 5 jaar garantie op het binnenschilderwerk.

Schildersbedrijf in Hattem met korting aan het werk

Is uw gevel niet de enige die toe is aan een likje verf, maar willen uw buren ook een schildersbedrijf in Hattem inschakelen? Maak dan gebruik van onze burenkorting. Wij gaan bij u beide aan de slag, zodat uw gevels er weer prachtig en gelijk uitzien. En dat alles voor 10% korting op de standaardprijs! Een andere kortingsactie die we aanbieden is de winterkorting. Wanneer u ons schildersbedrijf in Hattem inschakelt in de wintermaanden, ontvangt u een korting van maar liefst 20%. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden die we als schildersbedrijf in Hattem inschakelen, en ontvang snel een vrijblijvende offerte.

Toni Schildersbedrijf
Toni schildert buiten

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Maak gebruik van de kennis, ervaring, garantie en kortingen van ons schildersbedrijf in Hattem. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te voeren. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-4017190 of door een mail te sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl. Toni Schildersbedrijf gaat in Hattem met uw schilderwerk aan de slag!