blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schildersbedrijf Hattem

Allround vakschilders van Schildersbedrijf Hattem

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Hattem omdat uw buitenschilderwerk aan vervanging toe is en wilt u graag profiteren van garantie en kortingen wanneer u het schilderwerk met uw buren tegelijk laat uitvoeren? Neem dan contact op met Toni Schildersbedrijf. Wij zijn allround vakschilders, behangers, houtrotverwijderaars en geven garantie op ons werk en kortingen op buren in Hattem die het schilderwerk door ons in één keer laten uitvoeren.

Schildersbedrijf Hattem even voorstellen

Toni Schildersbedrijf is een vakschilder actief in Hattem waarbij we zowel het binnen als het buitenschilderwerk verzorgen alsook behangen. Wij kunnen tevens uw glasvezelbehang van een kleur voorzien en herstellen wij houtrot in uw kozijnen. Wij leveren als schildersbedrijf in Hattem alleen maar topkwaliteit en dat willen we laten weten ook. Verder bieden wij:

  •  3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  •  5 jaar garantie op binnenschilderwerk

Dat is toch mooi meegenomen en het benadrukt nog maar eens dat wij de topschilder zijn waar u naar op zoek bent.

Schildersbedrijf Hattem samen met buren laten schilderen?

We geven nog meer weg want wanneer u en uw buren in Hattem besluiten om samen het schilderwerk door ons uit te laten voeren dan ontvangt u beiden 10% korting op de standaardprijs. Een aanbod dat u bijna niet kunt laten liggen. En ons schildersbedrijf geeft ook in dat geval op beide schilderwerken de korting hiervoor beschreven.

Schildersbedrijf Hattem

Wat schildert Schildersbedrijf Hattem allemaal?

We zijn als schildersbedrijf uiteraard bedreven in het schilderen van gevels, kozijnen en deuren voor zowel binnen als buiten. Maar we doen meer. We herstellen houtrot in Hattem en we kunnen uw muren tevens van behang voorzien. En uiteraard kunnen we behang zoals glasvezelbehang ook voorzien van de meest prachtige kleuren.

Een overzicht van ons werk:

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

Hoe kunt u contact opnemen met Schildersbedrijf Hattem?

U kunt ons uiteraard bereiken door ons te bellen maar u kunt ook het formulier invullen op de site. Bent u dus op zoek naar een schildersbedrijf in Hattem twijfel dan niet langer. Wij komen graag bij u langs om een offerte te maken die geheel vrijblijvend is en die u rustig kunt nalezen en vergelijken.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.