Specialist in binnen- en buitenschilderwerk

Wanneer u op zoek bent naar een schildersbedrijf in Kampen voor het uitvoeren van binnen- of buitenschilderwerk, is Toni Schildersbedrijf de specialist voor u. Al jarenlang gaan we aan de slag met schildersklussen binnen en buiten, maar ook met werkzaamheden als behangen en houtrot herstellen. Ontdek wat we voor uw woning of bedrijfspand kunnen betekenen, lees verder of neem contact op en ontvang tevens direct een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden schildersbedrijf in Kampen

Wij gaan in Kampen natuurlijk aan de slag met het uitvoeren van schilderwerken zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan het schilderen van kozijnen en deuren, sauzen van muren en witten van plafonds. Maar we gaan ook aan de slag met andere werkzaamheden, waaronder het herstellen van houtrot en behangen. U kunt ons schildersbedrijf in Kampen inzetten voor:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Houtrot renovatie
 • Spuitwerk
 • Stucwerk
 • Glaszetten
 • Onderhoud schilderwerk
Toni Schildersbedrijf
 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Schildersbedrijf in Kampen voor particulieren en bedrijven

Onze professionals gaan aan de slag bij zowel bedrijven als particulieren. Bedrijven vertrouwen op onze excellente service. We hebben geen 9-tot-5 mentaliteit, en komen de afspraken die we maken ook altijd na. Particulieren kiezen voor ons schildersbedrijf in Kampen voor onze scherpe tarieven zonder voorrijkosten. Bovendien kunnen ze regelmatig profiteren van leuke kortingsacties. Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, en ontvang een vrijblijvende offerte.

Garantie op kwaliteitswerk

Als schildersbedrijf in Kampen gaan wij al meer dan 20 jaar aan de slag met het uitvoeren van schilderwerkzaamheden en andere klussen bij zowel particulieren als bedrijven. Onze medewerkers maken altijd gebruik van materialen van topkwaliteit. Bovendien worden ze niet alleen goed opgeleid, maar hebben ze ook echt passie voor hun werk. Daardoor kunnen we schilderwerk van hoge kwaliteit altijd garanderen. U heeft dan nog jarenlang plezier van het resultaat. Daarom geven we op al het buitenschilderwerk 3 jaar garantie, en op al het binnenschilderwerk 5 jaar.

Glaszetten met Toni Schildersbedrijf
Over ons Toni Schildersbedrijf

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u ook profiteren van de voordelen van Toni Schildersbedrijf? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen via 085-4017190 of een mail sturen naar info@tonischildersbedrijf.nl. Toni Schildersbedrijf gaat in Kampen snel bij u aan de slag.