blauw
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schildersbedrijf Kampen

Uw vakschilder uit Kampen

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf uit Kampen omdat uw kozijnen en deuren aan een nieuwe verflaag toe zijn of hebben uw kozijnen te lijden onder houtrot. Dan is Toni Schildersbedrijf de schilder voor u. Wij voorzien uw kozijnen en deuren van een nieuwe laag verf, lossen het houtrotprobleem op en geven u ook nog eens garantie op ons schilderwerk.

Even kort voorstellen

Als schildersbedrijf in Kampen is Toni Schildersbedrijf al jaren actief waarbij we menig huiseigenaar gelukkig hebben gemaakt met ons schilderwerk. En ons schilderwerk mag er zijn en dat brengen we graag tot uitdrukking in de garantie die we geven.

  • 3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  • 5 jaar garantie op binnenschilderwerk

Binnen ons schildersbedrijf werken wij alleen met vakschilders die alles weten van verf, hout en andere materialen. We werken schoon en netjes en leveren het schilderwerk af alsof het door een ringetje te halen is.

Kwaliteit voor een goede prijs

Ons schildersbedrijf laat het niet alleen bij garantie maar we geven ook nog eens een korting van 10% op iedereen die de klus meteen samen met de buren laat uitvoeren. Hebben u en uw buren in Kampen dus hetzelfde probleem dan kunt u profiteren van deze korting om op die manier beiden een stuk kwaliteit schilderwerk te verkrijgen voor een goede prijs.

Schildersbedrijf Kampen

Wat schilderen we nog meer?

We schilderen niet alleen buiten schilderwerken maar we zijn ook binnen te vinden met de kwast. Zo sauzen we glasvezelbehang, plafonds en kalkmuren voor zowel binnen als buiten en behangen we uw muren. Hieronder vindt u een lijst met onze werkzaamheden:

  •  Buitenschilderwerken
  •  Binnenschilderwerken
  •  Decoratieve schilderwerk
  •  Boot schilderwerken
  •  Behangwerken
  •  Glasvezelbehangen

Bel nu voor een afspraak!

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Kampen en wilt u profiteren van garantie en de korting met uw buren in Kampen? Bel ons dan of vul het formulier in op de website. Wij komen dan bij u langs in Kampen om uw huidige schilderwerk te inventariseren waarna wij een offerte uitbrengen die geheel vrijblijvend is en die u eens rustig kunt nakijken en vergelijken.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Adres

Woonplaats (*)

Uw bericht


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.