Stukadoor in Zwolle: Toni Schildersbedrijf B.V.

Bent u op zoek naar een professionele stukadoor in Zwolle voor het stucen van de muren van uw woning of bedrijfspand? Bij Toni Schildersbedrijf B.V. kunt u terecht wanneer u in Zwolle een ervaren stukadoor wilt inschakelen voor het stucen van wanden en plafonds. Wij weten precies hoe we die klus aan moeten pakken! Ook kunt u ons direct een mooie laag verf of behang laten aanbrengen. Onze stukadoors hebben al meer dan 10 jaar ervaring met stucwerk, waardoor we bij elke klus het mooiste resultaat kunnen opleveren. Bij Toni Schildersbedrijf B.V. in Zwolle kunt u rekenen op de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Voor meer informatie over stucwerk of voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.

Diensten

Naast het verzorgen van stucwerk en binnen- en buitenschilderwerk kunt u bij Toni Schildersbedrijf B.V. ook terecht voor een totaalrenovatie van uw woning of bedrijfspand in Zwolle. U wordt volledig ontzorgt en bent verzekerd van uitsluitend vakwerk bij al onze diensten. Een compleet overzicht van de diensten die wij aanbieden:

Stukadoor in Zwolle

 • Wij zijn zeer tevreden over het werk van Toni. Hij levert mooi, strak schilderwerk en komt zijn afspraken na. Verder geeft hij goede adviezen en doet hij alles in overleg. Erg prettige samenwerking. Ik zal hem zeker aanbevelen.

  S. Azad

 • Top bedrijf. Keurig werk. Aardige harde werkers! Alles netjes achter gelaten!

  A. Westerink

 • Toni denkt goed mee, maakt duidelijke afspraken en werkt snel en netjes. Ik ben erg tevreden en raad hem zeker aan!

  E. de Lange

 • Voor onze nieuwebouw woning hebben we Toni schildersbedrijf benaderd. We hadden snel een offerte en ze gingen op korte termijn aan de slag, wat erg handig was voor onze planning! Ook de kwaliteit is goed. Kortom, wij zijn tevreden.

  B. de Vent

 • Heel erg tevreden over het werk van Toni schildersbedrijf. Enorme aanpakkers, doen veel extra’s en bovendien betrouwbaar en prettig jongens om in huis te hebben. Echte vakmannen en aanrader!

  Miryam

 • Ik ben zeer tevreden over Toni schildersbedrijf. Goed personeel, die het werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft verricht.

  A. Vos

 • Toni heeft voor mij een monsterklus geklaard samen met zijn medewerkers, mijn uitgewoonde huurwoning opgeknapt, zodat ik in een superstrak geschilderde woning mijn intrek kon nemen. Tevens in het weekend door gewerkt zodat ik op tijd kon verhuizen.

  K. Feenstra

 • Toni en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd met het opnieuw schilderen (binnenkant) van onze jarig 30 woning. Zowel het houtwerk en als de muren en plafonds zijn erg vakkundig en strak opgeleverd. Ze denken ook echt met je mee en hebben overal een oplossing voor.

  Jolien

 • Hallo Toni, Je hebt bij ons een slaapkamer behangen en wij zijn hier heel erg tevreden over. Het behang zit er superstrak en netjes op. Echt vakwerk. Als we weer een behanger nodig hebben vragen we jou zeker weer!

  S. Arends

Stucwerk voor particulieren en bedrijven in Zwolle

Voor al uw stucwerk kunt u zowel particulier als zakelijk bij Toni Schildersbedrijf B.V. in Zwolle terecht. Het is van belang dat de muren en plafonds geen oneffenheden of beschadigingen hebben. Als het stucen niet goed is gedaan, is dit altijd te zien. Dit kan resulteren in een minder mooie uitstraling van de gehele ruimte. Onze stukadoors stucen niet alleen de wanden, maar ook de plafonds. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te bepalen hoe we de beschadigingen en oneffenheden het beste kunnen aanpakken om zo tot een mooi resultaat te komen. Bij Toni Schildersbedrijf B.V. in Zwolle kunt u terecht voor een totaaloplossing: stucen en vervolgens verven of behangen.

Stukadoorsbedrijf in Zwolle

Laat stucwerk over aan Toni Schildersbedrijf B.V. in Zwolle

Door de jarenlange ervaring in onder andere stucen, kunnen wij u stucwerk van goede kwaliteit en een mooi resultaat garanderen. De stukadoors van Schildersbedrijf Toni in Zwolle weten precies wat ze moeten doen en kunnen u weloverwogen advies geven over uw situatie. Wij luisteren graag naar uw wensen en kijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarnaast hechten we ontzettend veel waarde aan duidelijke afspraken. U hoeft u dus geen zorgen te maken over onverwachte kosten, want afspraak is afspraak en daar houden we ons ook aan.

Vrijblijvende offerte stukadoor aanvragen

Voor meer informatie over stucen, het maken van een afspraak of voor een vrijblijvende offerte van onze stukadoor, neemt u contact met ons op. Dat kan telefonisch via 085-4017190. Ook zijn we via de e-mail te bereiken: info@tonischildersbedrijf.nl. Of u kunt ons een bericht sturen via het online contactformulier op de website.

Stukadoorbedrijf Zwolle